Haberler

Boşandığı Karısının Boğazını Sokak Ortası Kesti

Güncelleme:

İzmit'te pizzacıda kurye olarak çalışan Ömer Akdoğan, boşandığı eşi 40 Yaşındaki Sevginaz Tığlı'nın sokak ortasında boğazını kesti.

İzmit'te pizzacıda kurye olarak çalışan Ömer Akdoğan, boşandığı eşi 40 Yaşındaki Sevginaz Tığlı'yı sokak ortasında boğazını kesti. Talihsiz kadın kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirirken, katil zanlısı eski eş ise olaydan bir süre sonhra polis merkezine giderek teslim oldu. 

TÜYLER ÜRPERTEN CİNAYET

Tüyler ürperten cinayet, bu akşam saat 20.00 sıralarında kentin en işlek caddelerinden İnönü Caddesi'nde Acısu sapağında meydana geldi. Bir pizzacıda motosikletli kurye olarak çalışan Ömer Akdoğan, boşandığı eşi Sevginaz Tığlı'nin oturduğu evin yakınındaki bir pastaneye giderek, burada beklemeye başladı. Akdoğan, bir süre sonra evine gitmek üzere pastanenin önünden geçen eşini förünce, dışarı çıkarak takip etmeye başladı. Ardından eski eşinin yolunu kesen Ömer Akdoğan, çevredekilerin dehşet dolu bakışları arasında Sevginaz Tığlı'nın boğazını bıçakla keserek  olay yerinden yaya olarak kaçtı.

TIĞLI, HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerine yakındaki durakta vahşete tanık olanlar hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kanlar içerisinde yerde yatan Tığlı, yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla kaldırıldığı Kocaeli Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, cinayetten kısa süre sonra polis merkezine giden zanlı Ömer Akdoğan teslim oldu. Eşinden ayrıldığı belirtilen Akdoğan, sorgulamaya alındı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (22)

serdarreal@ssd.com:

bu tür haberleri hep bu şekilde veriyorlar ama neden olduğunu yazmazlar boğazını kesti kurşuna dizdi bilmeme ne yaptı dikkat edin kadın cinayetlerinin aslını biraz araştırın içinde muhakkak namus meselesi olduğunu göreceksiniz... kadın boşanabilir buna kimse bişey demez ama arada başka bi erkek yada birisi varda o yüzden boşanma oluyorsa işte o zaman işler farklı boyut kazanır

11
12
yanıtYanıtla
döndü yalçınkayadonduyakay@gmail.com:

Peki bir erkek başka kadın yüzünden karısını boşayınca namus nerde kalıyor.....

yanıt0
yanıt0
hakan niğdekuzey_kurtlari@hotmail.com:

kimbilir ne yaptıda kesti bogazını.kesti.. başkasıyla takılmaya başlamıştır.kadınlar boşanınca ipinden boşalan kuduz köpek gibi hemen erkeklere saldırıyor.boşanabilirsin ama boşandıgın eşinin şerefiyl e oynayamazsın.

7
15
yanıtYanıtla
hakan niğdekuzey_kurtlari@hotmail.com:

İnsan şerefi için yaşar.bana erkeklegi senmi ögreteceksin.aldatan ne kadar kadın var kafasına hiç acımadan sıkacaksın.boynuzlular burda ahkam kesiyor ya ben ona yanıyom

yanıt0
yanıt0
hakan niğdekuzey_kurtlari@hotmail.com:

nesrin denen kadın.git başkalarına yorum yap.hepiniz birer pisliksiniz.kadında biraz şeref ve onur olur.hepiniz bozuk yumurtaya benziyorsunuz.leş gibi kokuyorsunuz

yanıt0
yanıt0
hakan niğdekuzey_kurtlari@hotmail.com:

ne haliniz varsa görün.boynuzlananlar sizsiniz razı olanda..bundan mennunsanız bize susmak düşer.biz burda sadece şeref ve ahlaktan bahsettik.aldatmak büyük suçtur dedik.millette karı benim degilmi aldatırsa aldatır sanane diyor.size mutluluklar

yanıt0
yanıt0
çetin pekibiruk@hotmail.com:

ne sebeple olursa olsun bir insan bu şekilde infaz edilemez. Allah kimseye bu hakkı tanımıyor..

16
4
yanıtYanıtla
AĞIR ROMANmemed77@msn.com:

İHANETİN MAZERETİ OLMAZ USTAAAAA........

3
8
yanıtYanıtla
mehmet eminmehmetemin571632@hotmail.com:

Allahım sen bu adamı paramparça olacak şekilde belasını ver ne olur. Allah kahretsin. Yazık günah ne oluyor böyle insanlara. Bu adamın anası babası belli değil.savunmasiz zavallı kadının hakkina girmekle nasıl lanetlendi.bunu acı çektire çektire keseceksin doğrayacaksin.

8
1
yanıtYanıtla
almiranameerturkay@gmail.com:

tamamen insanlık dışı

7
1
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title