Haberler

Boşandığı Eşini Öldürüp, Bir Kişiyi Ağır Yaraladı

Güncelleme:

Muğla'da bir kadın, çalıştığı çamaşırhanede boşandığı eşi tarafından tabancayla öldürüldü, ağır yaralanan iş yeri sahibi hastaneye kaldırıldı. Kaçan zanlı yakalandı.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde H.S. (43), boşandığı eşi Ayşegül Aslan'ın (28) Göltürkbükü Mahallesi'nde çalıştığı çamaşırhaneye gitti. Aslan ile iş yeri sahibi Halil Elik (36), H.S'nin silahlı saldırısına uğradı.

ESKİ EŞİ OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Ayşegül Aslan, olay yerinde hayatını kaybetti. Karın bölgesine 3 kurşun isabet eden Elik, ihbar üzerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırdı.

Jandarma ekipleri, çevrede inceleme yaparak kaçan zanlının içinde bulunduğu aracı takibe aldı. Zanlı H.S, Güvercinlik çıkışında jandarma ekiplerince suç aleti tabancayla yakalandı.

"5 EL SİLAH SESİ DUYULDU"

Olaya tanık olan iş yeri çalışanlarından terzi Ahmet Günay, gazetecilere yaptığı açıklamada, 5 el silah sesi duyduğunu söyledi.

EŞİNİ SÜREKLİ TEHDİT EDİYORMUŞ

Günay, "Dışarıya çıktıktan sonra bana da ateş etti. Ancak silah tutukluk yaptı, ateş almadı. Daha sonra da kaçtı. Aracın plakasını almışlar ve kaçan kişi kısa sürede yakalanmış. Zaten eşini sürekli tehdit ediyormuş." dedi.

Aslan'ın cesedi, olay yerindeki incelemenin ardından Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Ahmet Günay Bodrum Muğla 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title