Haberler

Antalya'da Boşandığı Eşini Öldüren Eski Koca, İntihar Etti

Güncelleme:

Antalya'nın Serik ilçesinde dört gün önce boşandığı eşini, av tüfeği ile öldüren turizm çalışanı, aynı tüfekle intihar ederek hayatına son verdi..

Antalya'nın Serik ilçesinde dört gün önce boşandığı eşini av tüfeği ile öldüren turizm çalışanı, aynı tüfekle intihar etti.

ÜÇ AY ÖNCE EVLENİP, DÖRT GÜN ÖNCE BOŞANMIŞTI

Edinilen bilgiye göre, Belek turizm merkezinde bir otelde çalışan V.T (26) Orta Mahalle 1066 Sokak'taki evinde üç ay önce evlendiği ancak dört gün önce boşandığı ikinci eşi 35 yaşındaki Bircan Çatal'ı av tüfeği ile öldürdükten sonra aynı tüfekle intihar etti.

CANSIZ BEDENLERİ KOMŞULAR BULDU

Silah seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine eve gelen polis, Veli Toptaş'ın cenazesini oturma odasında ve boşandığı eşi Bircan Çatal'ın cenazesini ise balkonda buldu.

Cenazeler yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Serik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Polisin olayla ilgili araştırması devam ediyor.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Antalya Belek Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

BARMEN:

Veli toptası çok yakından tanırım yıllarca aynı otelde beraber çalıştık. . veli abi karıncayı bile incitmezdi kımseyı tanımadan yargılamayın kim bilir nasıl bir hal aldı olaylar kı bu durum meydana çıktı ıkısınınde mekanı cennet olsun ALLAH ikisininde tahsilatını affetsin. .

7
3
yanıtYanıtla
Tay yar ağaMobil-IOS:

Allah kadına rahmet eylesin, katil kocanın Allah belasını versin. Vermiş zaten de

6
4
yanıtYanıtla
ruhi:

allah rahmet eylesin

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title