Haberler

Liseli Genç Kendini Asarak İntihar Etti

Güncelleme:

Samsun'da boşanan doktor çiftin 17 yaşındaki oğlu Onurhan A., girdiği bunalım sonucu demir boruya kendini fularla asarak hayatına son verdi.

Samsun'da 17 yaşındaki Onurhan A., evinin garajındaki demir boruya fularıyla kendini asarak intihar etti.

ANNE VE BABASI BOŞANMIŞTI

Olay Atakum İlçesi Mimar Sinan Mahallesi'nde dün saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Boşanmış olan ikisi de doktor Cavit A. ve Leyla B.'nin çocukları lise son sınıf öğrencisi Onurhan A., iddiaya göre girdiği bunalım sonucu annesi ile birlikte yaşadığı evin garajındaki boruya fularıyla kendini astı.

APARTMAN GÖREVLİSİ BULDU

Genci, jeneratörü çevreleyen boruya asılı halde bulan apartman görevlisi hemen 112'yi arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan Onurhan A.'nın öldüğü belirlendi.

PSİKOLOJİK DESTEK ALIYORDU

Cenazesi otopsi yapılmak üzere Samsun Eğitim ve Aştırma Hastanesi'ne götürüldü. Gencin bir süredir psikolojik destek aldığı belirtildi. Olayla ilgili polis tarafından soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Atakum Samsun 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (14)

Canan:

Delikanlının en kritik yaşını göz ardı edip boşanmışlar. . Doktor bi anne baba bu durumu nasıl anlamaz. . Yazık olmuş çocuğa. . .

27
0
yanıtYanıtla
BABA YORGUN:

Nasıl bir kadın alırsan öyle bir hayatın olur Erkekler ! dikkat kaşı gözü oynayan malk mük hırsı olan güzelliğinden başka artısı olmayan kadınlara dikkat yoksa perişan olursunuz hayattayken cehennem yaşarsınız

18
7
yanıtYanıtla
Ahmet erdogan:

Hep dinsizlikten imansizliktan oluyor......adam gibi aile olsalardi boyle olmazdi..

5
19
yanıtYanıtla
..:

kes lan sen cok mu dindarsin Allah icin ne yaptın sen ne anlarsin yikilan aile perisan cocuk psikolojisinden mal dingil

yanıt0
yanıt0
akp.nin erzurumdaki semız tosunu:

yazık olmuş yavvv. . bu dr. lar da burunları cok havada yavv. . bi donup bakın çocuğunuz ne halda. . çocuk gıttı. . na kadar ah çaksanız boşuna. .

11
11
yanıtYanıtla
yapmayin:

Gidin bir mursudi kâmille birlikte tövbe edip tasavvuf yoluna girin. Ne stres kalır ne bunalım.. Kainatın sahibi allahı tanıtır gerçek mursidler

16
4
yanıtYanıtla
demir ersoy:

şimdi karı koca rahat yaşarsınız size engel olacak birşey kalmadı nedir bu yalan dünyada anlaşamadığınız şey çocuğunuz dan damı önemliydi yazık deyilmi o gence

11
5
yanıtYanıtla
IoI:

Naptın kendine müslüman! Yanıp duracan şimdi!

4
10
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

tanrı günahlarını afeder

4
9
yanıtYanıtla
Agrili:

Off yaa. Allah rahmet eylesin. Haber okumaya korkar oldum vallahi.

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title