Haberler

BOS-DER, Arapaşı Etkinliğini Düzenledi

Güncelleme:

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Sivrihisarlılar Derneği 3.sünü düzenlediği arapaşı etkinliğinde hemşehrileri ile bir araya geldi.

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Sivrihisarlılar Derneği (BOS-DER) 3.'cüsünü düzenlediği arapaşı etkinliğinde hemşehrileri ile bir araya geldi.

Program öncesinde Dernek Başkanı Suat Erbay, misafirlere hitaben hoşgeldiniz konuşması yaparak bir arada olmalarından dolayı duyduğu memnuniyetini dile getirdi. Ardından Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü kendisinin de bu etkinliğe davet edilmesinden dolayı teşekkür etti. Sivrihisar da belediye olarak yaptıkları çalışmalardan bahsetti. Sonrasında hep beraber yöreye has tadıyla meşhur arapaşı ziyafetine geçildi. Karşılıklı sohbetin ardından hatıra fotoğraflarının çekinilmesi ile etkinlik sona erdi. Etkinliğin ardından Dernek Başkanı Suat Erbay'ın öncülüğünde dernek üyeleri ve Eskişehir Sivrihisar'dan gelen misafirler toplu olarak AKUT tarafından açılan Metristepe resim sergisini gezdiler. Başkan Erbay sergi ziyareti sırasında kendilerine destek veren AKUT yetkililerine teşekkür etti. Ayrıca BOS-DER olarak 11 Ocak tarihinde yapılacak yürüyüşe katılacaklarını söyledi.

Dernek Başkanı Suat Erbay, etkinliğe katılarak kendilerini yalnız bırakmayan Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü, Sivrihisarlılar Gençlik Kolları Başkanı Fatih Uğural, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Sezer, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin İlhan, Halil Nural Destici, Yasin Kaş ve ayrıca Eskişehir ve Sivrihisar'dan gelen isimlerini sayamadığı çok sayıda ki tüm misafirlere teşekkür etti. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hamid Yüzügüllü Sivrihisar Bozüyük Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title