Haberler

Boş Arsalar Temizleniyor

Şahinbey Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, boş arsaları temizliyor.

Şahinbey Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, boş arsaları temizliyor.

Kentin temiz ve güzel bir görüntüye kavuşması için çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Şahinbey Belediyesi hafriyat ve çöp atılan arsaları temizliyor. Havların ısınmasıyla birlikte boş arsalara atılan çöplerin bakteri üreterek insan sağlığını tehdit eder hale gelmesini engellemek için harekete geçen Şahinbey Belediyesi ilçe genelindeki boş arsaları temizliyor. Ocaklar Mahallesi'nde bulunana boş arsayı temizleyen Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı iş makineleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı personeller arsayı tamamen temizleyerek ilaçlama yaptı.

TAHMAZOĞLU: "EN GÜZEL TEMİZLİK KİRLETMEMEKTİR"

Vatandaşların temizlik noktasında daha hassas davranmaları gerektiğini ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Daha temiz bir Şahinbey için vatandaşlarımızın daha dikkatli olması gerekiyor. Hem kendileri boş arsalara çöp atmamalı hem de böyle pislik içinde olan bir alan varsa bizi arayıp haber vermeli. Bu ilçe, bu şehir hepimizin. Geleceğe daha temiz bir Şahinbey bırakmak için hep birlikte özen göstermeliyiz. Çünkü en güzel temizlik kirletmemektir. Vatandaşlarımız 444 27 01 numaralı telefondan istedikleri her an bize ulaşabilir, şikayetlerini bildirebilirler" dedi.

Yapılan temizlik sonrası mahallede ki kötü kokuların ve pisliğin gittiğini söyleyen vatandaşlar ekiplere teşekkür etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şahinbey Belediyesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title