Haberler

Borussia Dortmundlu Gündoğan'dan Dursunbey Sevgi Evi'ne Bağış

Güncelleme:

Almanya'da, Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund'da forma giyen futbolcu İlkay Gündoğan, memleketi Dursunbey ilçesinde açılan Sevgi Evi'ne iki elektronik yatak bağışladı.

Almanya Milli Takımında da oynayan Gündoğan, Sevgi Evi'ne, yaşlılar ve hastaların kullanımına uygun elektronik ortopedik yatak desteğinde bulundu.

Gündoğan'ın babası ve menajeri İrfan Gündoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oğlunun, memleketi Dursunbey'i çok sevdiğini ve ilçesindeki gelişmeleri yakından takip ettiğini söyledi.

Onun, Dursunbey Belediyesinin ilçeye kazandırdığı Sevgi Evi'ne, iki yatak bağışladığını anlatan Gündoğan, ilçeye geldiğinde bu evi ziyaret edeceğini aktardı.

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ise İlkay ve İrfan Gündoğan'ın, Dursunbey Belediyespor Kulübü Başkanı ve Belediye Meclisi Üyesi Yusuf Turhan ile sık sık iletişimde olduğunu dile getirerek, ünlü futbolcuya teşekkür etti. - Balıkesir

Kaynak: AA / Yerel

İlkay Gündoğan İrfan Gündoğan Dursunbey Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title