Haberler

    Borussia Dortmund Taraftarları, İsyan Bayrağını Açtı

    Güncelleme:

    Bundesliga'da Augsburg'a 1-0 yenilen Borussia Dortmund'da taraftarlar maçın bitiş düdüğüyle birlikte isyan etti, Weidenfeller ve Hummels, yanlarına gidip özür diledi.

    Bundesliga'nın 19. haftasında Augsburg'a 1-0 yenilen Borussia Dortmund'da, taraftarlar adeta isyan etti.

    Signal Iduna Park'taki maçının ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlanırken, 50. dakikada Augsburg'dan Bobadilla'nın ağları havalandırmasıyla konuk ekip 3 puanı hanesine yazdırdı. Bitiş düdüğüyle beraber ise Borussia Dortmundlu taraftarlar stadı terk etmeyip oyuncuları protesto ettiler.

    Ateşli taraftarların bulunduğu kale arkası tribününe giden kaptan Roman Weidenfeller ile Mats Hummels, adeta özür diledi.

    Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi finalinde Bayern Münih'e kaybeden Borussia Dortmund, bu sezon 19 maçta 18 puanla ligde son sırada bulunuyor.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Roman Weidenfeller Mats Hummels Augsburg Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
    500

    Yorumlar (12)

    Galatasaray AŞKTIRMobil-ANDROID:

    benim anlamadığım bu takımdan nasıl iki maçta da 4 yedik.gerçi şimdi oynasak yine 4 yeriz. bizde iş yok bu sene

    33
    4
    yanıtYanıtla
    oktay:

    beter olun beter

    10
    14
    yanıtYanıtla
    gfb:

    cincona iyi koydular ama muhahahahhahahahahaa

    11
    4
    yanıtYanıtla
    alisamiyen:

    fenerbahçe almanyada olsa şu an 3 ligde mücadele ediyo yapmış olduğu şikeden))

    6
    6
    yanıtYanıtla
    GS:

    devler ligi dedikleri galatasaraydı, anderlecht. almanyada her takım Galatasaray ve anderlechti rahat yener.

    10
    2
    yanıtYanıtla
    galatasaraylı Mobil-ANDROID:

    Bu senelerde futbolun tadı yok

    6
    4
    yanıtYanıtla
    sem:

    fenerbahçeli arkadaşlar almanları çok sever)) özellikle alman zencileri

    5
    4
    yanıtYanıtla
    pavalı kpkler:

    pavalı başkanınız varya siz şikeye devam edin)))

    2
    5
    yanıtYanıtla
    Ts clupMobil-IOS:

    Seneye trabzondalar ikiside iyi iyi :))))

    3
    3
    yanıtYanıtla
    gggMobil-ANDROID:

    beter olun ......

    2
    2
    yanıtYanıtla
    Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title