Haberler

    Borusan Quartet

    Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası ve Borusan Quartet 2016-2017 sezonunda da renkli ve dopdolu bir programla sizlerle...Esen Kıvrak 1. keman Olgu Kızılay 2. kemanEfdal Altun viyola Çağ Erçağ viyolonselMert Esen piyano Vasks 4. Yaylı Çalgılar Dörtlüsü Erkin Piyanolu Beşli Yaylı çalgılar dörtlüsü ve piyanonun mükemmel uyumunu sizlerle buluşturacak olan bu konser, Letonyalı çağdaş besteci Peteris Vasks'ın 4. Yaylı Çalgılar Dörtlüsü ile başlayacak ve Türk Beşleri'nden Ulvi Cemal Erkin'in yapıtları ile devam edecek.

    Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası ve Borusan Quartet 2016-2017 sezonunda da renkli ve dopdolu bir programla sizlerle...

    Esen Kıvrak 1. keman

    Olgu Kızılay 2. keman

    Efdal Altun viyola

    Çağ Erçağ viyolonsel

    Mert Esen piyano

    Vasks 4. Yaylı Çalgılar Dörtlüsü

    Erkin Piyanolu Beşli

    Yaylı çalgılar dörtlüsü ve piyanonun mükemmel uyumunu sizlerle buluşturacak olan bu konser, Letonyalı çağdaş besteci Peteris Vasks'ın 4. Yaylı Çalgılar Dörtlüsü ile başlayacak ve Türk Beşleri'nden Ulvi Cemal Erkin'in yapıtları ile devam edecek. Erkin'in 1943 tarihli Piyanolu Beşlisi'nde Borusan Quartet, piyanist Mert Esen'i sahneye davet edecek. Piyano eğitimini Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nin ardından St Petersburg'ta yer alan ve dünyanın en köklü konservatuvarlarından biri olan Rimski-Korsakov Konservatuvarı'nda almış olan Mert Esen, halen Katar Müzik Akademisi'nde profesör olarak görev yapıyor ve dünya çapında beğenilerek izlendiği konser programlarını da başarıyla sürdürüyor.

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Ulvi Cemal Erkin İstanbul Kızılay Kültür Sanat Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title