Haberler

Borsa Kompleksi Asfalta Kavuşuyor

Çorum Belediyesi, Ticaret Borsası Kompleksi'nin asfaltlanması için çalışmalara başladı.

Çalışmalar kapsamında ilk olarak borsa kompleksindeki eğim problemi çözüme kavuşturulacak. Alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından kompleksin asfaltına başlanacak.

Seçim çalışmaları kapsamında Ticaret Borsası'nı ziyaret eden Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, borsa kompleksinde incelemelerde bulundu. AK Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse ve belediye meclis üyesi adaylarının da hazır bulunduğu ziyarette Başkan Külcü, kompleksteki çalışmalar hakkında Ticaret Borsası Başkanı Ali Bektaş'tan bilgi aldı.

İncelemelerin ardından açıklamada bulunan Başkan Külcü, "Biz şov olsun diye iş yapmıyoruz, hizmet üretiyoruz. Gelecek seçimleri değil, gelecek nesilleri düşünerek hareket ediyoruz" dedi.

Kompleksin asfaltıyla ilgili yaparken eğimin probleminin olduğunu tespit ettiklerini dile getiren Külcü, ilk önce bu sorunun ortadan kaldırılması için çalışmalara alt yapıdan başladıklarını dile getirdi.

Bu çalışmanın ilk kez Ticaret Borsası'nda yapılmadığını, 5 yıldır asfalt serimi, yol çalışması yaptıkları hangi bölge varsa oralar da yaptıklarını anlatan Külcü, "Bir bölgede çalışma yapacaksak ilk önce orasının yağmur suyu problemini çözdük. Kanalda problem varsa onu çözüme kavuşturduk. Öncelikle alt yapı çalışmalarını tamamlayarak sonrasında üst yapıdaki işlerimizi gerçekleştirdik. Bu kaynakların doğru kullanımının önünü açarken, bir yanda da yaşamın kalitesini yükselmesine neden oldu. 5 yıl önce göreve devraldığımızda bu şehirde toplam 24 kilometre yağmur suyu şebekesi vardı. Bunu 102 kilometreye çıkardık. Burada esas olan metraj değil hizmetin kalitesidir. Ben bu şehirde yaşam standardını yükseltmeye ve bir risk varsa bir eleştiri gelecekse bunu da göğüslemeye hazırım. Biz şov olsun diye bu işi yapmıyoruz. Bedeli varsa öderiz" diye konuştu.

Külcü, yürüttükleri çalışmalar sonunda Çorum'da ciddi anlamda bir alt yapı probleminin kalmadığının altını çizdi. Başkan Külcü, ayrıca alt yapı yatırımlarında diğer kamu kurumlarıyla da eşgüdümlü bir çalışma yürüttüklerinin altını çizerek, bu sayede kaynak israfının da önüne geçtiklerini sözlerine ekledi.

ÇORUM BÜYÜK ŞEHİR GÖRÜNTÜSÜNE KAVUŞTU

AK Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse ise, Çorum'un belediye Başkanı Muzaffer Külcü ile birlikte çehresinin değiştiğini vurgulayarak, kentin Büyükşehir görünümüne kavuştuğunu söyledi.

AK Parti olarak Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ile yollarına devam ettiklerini hatırlatan Köse, başkan Külcü'nün yeniden aday gösterilmesinde Çorum'a yaptığı hizmetler, bu hizmetlerin halk tarafından benimsenmesi ve devam etmesinden yana kullandıkları tercihin etkili olduğunu vurguladı.

Bu hizmetleri gören vatandaşlarında Başkan Külcü ile yola devam edilmesini istediğinin altını çizen Külcü, "Aklın yolu birdir doğruda ittifak edildi. Bu süreçte sadece AK Parti'de değil, Çorum için verilen omuz vardır. Toplumun tüm kesimlerinin faydalanacağı hizmetler yapıldı. Halkımız yapılan hizmeti görüyor. İkinci dönemimize tekrar belediye başkanımızla devam ediyoruz. Bu kampanya döneminde Çorum'un tüm mahalle ve sokaklarında başkanıyla devam edeceğini gösterdi" diye konuştu.

Seçim sürecinde gösterilen sağ duyudan dolayı tüm siyasi partilere teşekkür eden Köse, bu huzur ortamını bozmak isteyenlere de fırsat verilmeyeceğini sözlerine ekledi.

ASFALT PROBLEMİMİZ VERDİĞİNİZ DESTEKLE ÇÖZÜME KAVUŞUYOR

Ticaret Borsası Başkanı Ali Bektaş da, bir yönetici olarak en büyük projesinin borsa kompleksini asfaltlamak olduğunu belirterek, Başkan Külcü'nün desteğiyle bu projeyi hayata geçirdiklerini söyledi. Başkan Külcü'nün hizmet aşığı olduğunu dile getiren Bektaş, kendisi ve yönetim kurulu üyelerinin de borsa üyelerine en iyi hizmeti sunmak için çalıştıklarını belirtti.

Başkan Külcü'nün hizmetlerini kimsenin görmezden gelmeyeceğini kaydeden Bektaş, "Çorum 5 yıldır hizmet ediyorsunuz. Hizmetlerinizi kimse görmezden gelmez. Yerel seçimlerde seviyeli bir kampanya yürütülüyor. Herhangi bir olumsuzluk yok. Bunun için ne kadar teşekkür etsem azdır. Tüm belediye başkanlarımıza aynı hassasiyetleri gösterdikleri için teşekkür ediyoruz. Yaptıklarınız yapacaklarınızın teminatıdır" dedi. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muzaffer Külcü Mustafa Köse Ali Bektaş Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title