Haberler

Borsa, Akhisar'ın Yıldızlarını Belirledi

Akhisar Ticaret Borsası geleneksel hale gelen iftar yemeğini Gülbeyaz-ı Ziyafet Restaurant’ta verdi.

Akhisar Ticaret Borsası geleneksel hale gelen iftar yemeğini Gülbeyaz-ı Ziyafet Restaurant'ta verdi. Akhisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Alper Alhat, Meclis Başkanı Bahattin Alkın, Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri düzenledikleri iftar yemeğine gelen misafir ve konukları kapıda karşıladılar.

İftar yemeğinde konuşan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu başkanı Alper Alhat; "Geleneksel İftar yemeği ve ödül törenimize hoş geldiniz. Göreve başladığımızdan beri 1 yıl geçti. Bu 1 yıl içerisinde, hizmet kalitesini artırarak, çözüm üreten, ilçemizin ve üreticimizin gelişmesine katkı sağlayacak projeler ürettik ve uyguladık. Zeytine 25 kuruşluk pirim isteğimizi her platforma dile getirdik. Bunun için başta Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül olmak üzere, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, müsteşar ve üst düzey bürokratlarla görüştük. Üyelerimizin markalaşma ve kendilerini tanıtmadaki eksikliklerini fark ederek, birlikte yurtiçi ve yurtdışı fuarlara katıldık, Hasat şenliğimizin 5.sini gerçekleştirdik. Üyelerimiz için seminer, toplantı ve eğitimler düzenledik. Tüm bunları hizmet kalitemizi artırarak yapabilmek için kalite belgemizi yeniledik ve Akredite Borsa olduk. Yaptığımız her işi sizlerin desteği, Paydaşlarımızın işbirliği ve Akhisarlı tüccar ve sanayicimizin ilgisi ile gerçekleştirdik ve birlikte gerçekleştirmeye de devam edeceğiz.

Lisanslı depoculukla ilgili çok ciddi proje çalışmalarımız var. Öncelikle Borsamızın tescil ettiği ürünlerin yüzde 80'ini oluşturan zeytin, ardından da hububat ürünleri için lisanslı depolar yapacağız. Başta zeytin olmak üzere borsamızın öne çıkan ve şehrimizin değerleri olan ürünlerimizi tanıtmak için Finansmanı KOSGEB tarafından karşılanacak projemizin sonuna geldik. Bu projeyle üyelerimizin tek başlarına yapamayacakları tanıtım faaliyetlerini, biz birleştirerek, onlar adına bir araya topladık. Yaptığımızı tüm çalışmalarda hep markalaşmanın önemini gördük. Bu ihtiyaca binaen de sizlerin firmalarınızın ve ürünlerinizin marka değeri kazanması için, içinde eğitimden, tanıtıma, kurumsallaşmaya kadar birçok faaliyetin olacağı çalışmalar başlatıyoruz. Bunları da konusunda uzman profesyonel ekiplerle gerçekleştireceğiz. Borsamızın gelişip bu hale gelebilmesi için emeği geçen herkese de bu ödül törenimizde teşekkürlerimizi sunmak isteriz diyerek sözlerini tamamladı.

Akhisar ticaret Borsasının düzenlediği İftar yemeği ve Akhisar'ın Yıldızları ödül törenine Akhisar Kaymakamı Kaan Peker, Kırkağaç Kaymakamı Ali Sırmalı, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz¸ Akhisar Belediye Başkan Yardımcıları Ömer İşçi, Latif Çakmak, Ali Velestin, Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Koordinatörü Doğan Ensivri, Manisa Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürü-Zafer Kalkınma Ajansı Kurul Başkanı Erbil Kalmış, Manisa Oda ve Borsa başkanları, daire müdürleri ve üyeler katıldı.

Ticaret Borsası Tescil Yıldızı birincisi Keskinoğlu şirketi, ikinci Alhatoğlu Zeytincilik ve üçüncü Hikmet Gıda Şirketi oldu. Zeytin Teknolojisinin yıldızları kategorisinde ise birinci Çınarlı Makine, ikinci Kemal Sezgin ve üçüncü Alemdarlar Metal Sanayi Şirketi oldu. Basın Yıldızlarında ise birinci Akhisar Haber Ajansı, İkinci Akhisar Gözde ve Üçüncüsü Akhisar Yorum oldu. Öte yandan eski Ticaret Borsası eski başkanlarına da yıldız başkanlar onur ödülü verildi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Abdullah Gül Akhisar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title