Haberler

Bornovalı Yörükler Mhp'li Koç'u Bağrına Bastı

Güncelleme:

Yörük Şenliği'nde Murat Koç fırtınası

7 Haziran seçimleri için saha çalışmalarını tam gaz sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Murat Koç, Bornova'ya bağlı Kayadibi Köyü'nde düzenlenen Yörük Şenliğine katıldı.

Geleneksel Kayadibi Hıdrellez Mevlidi ve Yörük Şenliği Kayadibi köyünde yapıldı. Etkinliğe Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı Murat Koç'a gösterilen ilgi damgasını vurdu. Ege Yörükler Derneği Başkanı Celal Koç'un ve yönetiminin karşıladığı Murat Koç'a yörük poşusu hediye edildi. Şenliğe gelen 7'den 70'e herkesle sohbet eden hal hatırlarını soran Koç, Milliyetçi Hareket'e destek istedi. Kendi kardeşleri gibi gördüklerini dile getiren köylüler Murat Koç'u bağrına bastı.

9 PROJEDE MERKEZ İLÇELERE

7 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yapan Koç, Homeros Vadisi'nin denize bağlanması için projeyi kendisinin yaptığını dile getirdi. Küçük Menderes ve Bakırçay'dan sonra Merkez ilçeler içinde 9 farklı proje hazırladıklarını vurgulayan Koç, "Milliyetçi Hareket'in iktidarında toplumun sorunlarına kayıtsız kalamayız. İzmir'de yaşayan herkes benim ve partimin yapacaklarını ve başarılı olacağını görecek. Çünkü biz Allah rızası ve hayır duası için yola çıktık" dedi. Etkinlikte kadınlarla aynı sofrada yemek yiyen Koç, projelerini vatandaşlarla paylaştı. Büyük ilgi gören Koç, Kayadibililerin sevgi gösterileri ile başka bir köyden program için ayrıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Murat Koç İzmir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title