Haberler

Bornova Farkını Gösterdi

Duayen Gazeteci Uğur Dündar’ın hazırlayıp sunduğu ‘Halk Arenası’nın Bornova Aşık Veysel Rekreasyon Alanı Amfi Tiyatrosu’ndaki canlı yayında tarihi anlar yaşandı.

Duayen Gazeteci Uğur Dündar'ın hazırlayıp sunduğu 'Halk Arenası'nın Bornova Aşık Veysel Rekreasyon Alanı Amfi Tiyatrosu'ndaki canlı yayında tarihi anlar yaşandı. Dündar'ın, Hürriyet Gazetesi Yazarı Yılmaz Özdil, Sanatçı Müjdat Gezen ile Türkiye Gazeteciler Federasyonu ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Sertel ile birlikte yaptığı program izleyici rekoru kırdı. 5 bin kişilik Aşık Veysel Alanı Amfi Tiyatrosu tamamen dolarken, yüzlerce İzmirli de programı sahne önünde yerde oturarak ve tiyatronun arkasındaki bölümlerden de izledi. Dündar, programın gerçekleşmesindeki katkıları nedeniyle İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila'ya teşekkür etti. Başkan Atila da günün anısına konuşmacılara ve Halk TV Genel Müdürü Hakan Aygün'e plaket sundu

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila programın sonunda, Halk TV Genel Müdürü Hakan Aygün ve konuşmacılara birer plaket sundu. Programın Bornova'da yapılmasında emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Atila, "Başta Bornovamızın tüm mahallerinden gelenler olmak üzere İzmir'in her yerinden programa katılarak izleyici rekoru kırılmasını sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum. Bornova 'Bizim Evimiz' diyoruz. Herkese de ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Aşık Veysel Rekreasyon Alanı'nı bize kazandırarak bu gibi organizasyonları yapmamıza olanak sağlayan başta İzmir Büyükşehir Belediye Bakanımız Aziz Kocaoğlu olmak üzere tüm Büyükşehir çalışanlarına da teşekkürlerimi iletiyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Uğur Dündar Bornova İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title