Haberler

Bornova'da Sinemalı Günler

Bornova Belediyesi, programında birbirinden güzel filmler bulunan "Salı-Çarşamba Sinema Günleri"ni başlattı. 11 Şubat'a kadar devam edecek etkinliğin ilk iki gününde "Eşrefpaşalılar" ve "Mutluluk" filmleri izleyici ile buluştu. Türk Sineması'nın son dönemde vizyona girmiş en en iddialı yapımlarına yer verilen gösterimlere ilgi yoğun oldu

Bornova Belediyesi, Türk Sineması'nın birbirinden güzel 19 filmini, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla sinemaseverlerle buluşturuyor. Altındağ Yıldız Kenter Sahnesi'ndeki Eşrefpaşalılar' ile Mevlana Toplum ve Bilim Merkezi'ndeki "Mutluluk" filmlerinin gösterimlerine Bornovalılar yoğun ilgi gösterdi . Yapılan içecek ve patlamış mısır ikramları gelenlere sinema salonlarındaki gibi film seyretme keyifini yaşattı.

Sanata ve sanatçıya önem veren toplumların her zaman bir adım önde olduğunu vurgulayan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, "Yerel yönetim olarak yaptığımız fiziki yatırımların yanı sıra, sosyal ve kültürel alanlarda da hizmet vermeye çalışıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz konserler, tiyatro gösterimleri ve çeşitli etkinliklere vatandaşlarımız yoğun ilgi gösteriyor. Bu da bizi çok memnun ediyor" dedi.

Film gösterimleri Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla Bornova'da ilk kez gerçekleştiriliyor.11 Şubat 2015'te sona erecek gösterimleri, sinemaseverler 2 ay boyunca her hafta Salı ve Çarşamba günleri saat 20.00'de ücretsiz olarak izleyebilecek.16 Aralık Salı "Beynelmilel" filmi Altındağ Atatürk Kültür Merkezi'nde, 17 Aralık Çarşamba günü "Momo Kız Kardeşim" Çamdibi Nedret Güvenç Sahnesi'nde izleyiciyle buluşacak. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eşrefpaşalılar Bornova Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title