Haberler

Bornova'da Milli İttifak Heyecanı

Güncelleme:

Milli İttifak'ın İzmir milletvekili adayları Bornova'da düzenlenen etkinlikte ilgi odağı oldu.

Saadet Partisi'yle Büyük Birlik Partisi'nin 7 Haziran seçimleri için oluşturduğu Milli İttifak'ın İzmir milletvekili adayları Bornova'da büyük ilgi gördü.

Bornova Fidanlık camisinde lokma döktüren Milli İttifak 1. ve 2. bölge adaylarının katıldığı etkinliğe İzmirliler'in samimiyeti damgasını vurdu. Daha sonra oluşturulan konvoyda yürüyen Milli İttifak adayları Stadyum Caddesi'nde İzmirli seçmenle buluştu, esnafın sıcak ilgisiyle karşılandı.

Milli İttifak İzmir 1. bölge milletvekili adayı olan Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gürhan, gösterilen ilgiden memnuniyetini dile getirerek, ''İzmirli hemşehrilerimiz Milli İttifak'a nasıl sahip çıktığını bugün bir kere daha gösterdi. Konvoyumuza katılarak bize onur veren, ilgi gösteren tüm hemşehrilerimize bir kere daha teşekkür ediyoruz. İzmirli hemşehrilerimin Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi'ne güvenleri tam. Çünkü iki partimizin de elleri tertemiz ve milletine hizmet etmeye hazır'' diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Büyük Birlik Partisi Bornova İzmir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title