Haberler

Bornova'da Hüzünlü Veda

Güncelleme:

Bornova Belediye Başkan Yardımcısı Muhammet Yıldız'ı uğurluyoruz.


Bornova Belediye Başkan Yardımcısı ve Maden Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Muhammet Yıldız tedavi gördüğü Ege Üniversitesi Hastanesi'nde yaşama veda etti. Yıldız, 14 Ekim Çarşamba (yarın) saat 14.00'te Bornova Ayfer Feray Açık Hava Tiyatrosu'nda düzenlenecek cenaze töreninin ardından Gazionmanpaşa Debre Camisi'nde kılınan ikindi namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.

Tecrübesi ile herkese yol gösteren ve örnek olan Bornova Belediye Başkan Yardımcısı Muhammet Yıldız'ın kaybı ilçede büyük üzüntüye neden oldu. 2009-2014 yılları arasında Bornova Belediye Meclis Üyeliği görevinde bulunan Yıldız, 2014 yılı yerel seçimlerinden bugüne kadar da Bornova Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevini yürütüyordu.

Geçirdiği kalp krizi sonrası Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan ve tedavisi sırasında beyin kanaması geçiren Bornovalıların "Muhammet Abisi", doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Yıldız, evli ve 3 çocuk babasıydı.

Bornova Belediye Başkan Yardımcısı Muhammet Yıldız, 14 Ekim Çarşamba (yarın) saat 14:00'te Bornova Ayfer Feray Açık Hava Tiyatrosu'na düzenlenecek törenin ardından Gazionmanpaşa Debre Camisi'nde kılınacak ikindi namazının müteakip son yolculuğuna uğurlanacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Muhammet Yıldız Ayfer Feray Bornova Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title