Haberler

Bornova'da Eğitime Tam Destek

Güncelleme:

Bornova Belediyesi BELGEM kurslarında eğitim gören öğrenciler YGS ve LYS'de bu yıl da büyük başarı gösterdi.


LYS'de BELGEM damgası

TEOG, LYS, YGS'ye hazırlık ve İngilizce destek kurslarıyla Bornovalı öğrencileri geleceğe hazırlayan BELGEM'de eğitim gören 365 öğrenci istediği bölümlere yerleşme fırsatı kazandı.

TEOG sınavlarındaki büyük başarıdan sonra üniversite sınavlarında da başarılı olan BELGEM dershanelerinde eğitim gören toplam 365 öğrenci en çok tercih edilen bölümlerden Hukuk, Pediatri, Diş Hekimliği, Eğitim Fakülteleri, Endüstri, Elektronik ve Makine Mühendislikleri bölümlerinde okuma fırsatı kazandı. 257 öğrenci 4 yıllık fakültelere yerleşme hakkı kazanırken,108 öğrenci de iki yıllık meslek yüksek okullarına yerleşebilecek.

Öğrencilerimizin başarısından büyük gurur duyduk

BELGEM öğrencilerinin başarısından duyduğu memnuniyeti dile getiren Bornova Belediye Başkanı Olgun Atilla; "Öğrencilerimizin belediyemizin kendilerine sunduğu olanaklar ve öğretmenlerimizin özverili çalışmalarıyla bu başarıyı elde etmelerinden büyük gurur duyduk. Tüm öğrencilerimizi kutluyorum. BELGEM'de daha fazla öğrencinin eğitimine destek olmayı amaçlıyoruz. Bu yıl ilk kez liselerden mezun olup üniversitelere yerleşemeyen öğrencilerimize de hafta içi kurslar düzenleyeceğiz." dedi.

2016 kurs dönemi ön kayıtları devam ediyor

Öte yandan BELGEM dershanelerinde 2015-2016 eğitim dönemi için de kurs ön kayıtları devam ediyor. Kayıtlar, liselerin son sınıflarında okuyan öğrenciler için 18 Ağustos 'ta, 2015 yılı mezunları için 21 Ağustos'ta, 8. sınıf öğrencileri için 22 Ağustos'ta, 7. sınıf öğrencileri için 1 Eylül'de, 6. Sınıf öğrencileri için ise 2 Eylül tarihlerinde sona erecek. Kurslar; lise son sınıfta okuyan öğrenciler için 25 Ağustos 2015, 6-7 ve 8'inci sınıflarındaki öğrenciler için de 12 Eylül 2015 tarihinde başlayacak. BELGEM 2015 – 2016 kurs döneminde İngilizce destek kurslarıyla birlikte 5500 öğrenciye hizmet verecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bornova Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title