Haberler

Bornova Belediyesi Oyuncu Fabrikası Gibi

Güncelleme:

BBŞT'den televizyona Geleceğin oyuncuları BBŞT'de yetişiyor

Her yıl sahnelediği oyunlarla İzmir'de tiyatro seyircisinin beğenisini kazanan BBŞT'nin ( Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu) yetiştirdiği oyuncular milyonların takip ettiği yapımlarda yer buluyor. Son olarak geçtiğimiz ay gösterilmeye başlanan "Şeref Meselesi" dizisinde BBŞT'den 3 oyuncu rol alıyor.

Profesyonel kadrosuyla İzmir'de repertuvar tiyatrosu olarak sıklıkla takip edilen BBŞT, geleceğin oyunclarını da yetiştiriyor. Açılan kurslarda 7'den 70'e çok sayıda kursiyer, tiyatro eğitimi alıyor. Çocuk, genç ve yetişkin kurslarıyla hem tiyatroya ilgi duyanların kaliteli zaman geçirmesi sağlanırken, hem de küçük yaşlardan itibaren yetiştirilen oyuncuların hayalleri Bornova Belediyesi sayesinde gerçeğe dönüşüyor.

Bir dizide üç oyuncu

Bu anlamda BBŞT'DE tiyatro eğitimi alan pek çok kursiyer güzel sanatlar fakültelerinin ilgili bölümlerini kazanıyor. BBŞT'de sahne tozu yutan pek çok kursiyer de dizi ya da sinema sektöründe kendisine yer buluyor. Türk halkının severek takip ettiği dizilerde ve filmlerde, küçük yaşlarda BBŞT'de sahne ile tanışan yüzler bulunuyor. Son olarak geçtiğimiz ay gösterilmeye başlanan ve kısa zamanda önemli izleyici kitlesine ulaşan "Şeref Meselesi"nde BBŞT'den 3 oyuncu rol alıyor. Kübra karakterini oynayan Burcu Biricik, Selim karakterini oynayan Uğur Uzunel ve Nihat karakteri ile Kağan Uluca beğeniyle izleniyor.

Öte yandan yine BBŞT'den önemli sinema filmlerinde rol alan ve sevilen tiyatro topluluklarıyla çalışan pek çok oyuncu bulunuyor. Bu isimlerden ilk akla gelenler; Gökay Müftüoğlu, Ayşegül Aydın, Onur Bilge, Ersel Şibil, Can Kurşunlu, Sevinç Kumaş.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bornova İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title