Haberler

Borcu Yüzünden Elektrik Verilmeyince Yol Kapattılar

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde elektrik borcu nedeniyle evine elektrik verilmediğini iddia eden aile, yolun ortasında oturma eylemi yaparak yolu tek taraflı trafiğe kapattı.

Edinilen bilgiye göre, hasta olduğu için çalışamadığını iddia eden Mehmet Karaman, Kahta Belediyesi’nin de yardımlarıyla yaptırdığı evine elektrik verilmediği gerekçesiyle oturma eylemi yaptı. Elektrik dağıtım şirketine yaklaşık 7 bin TL borcu olduğunu ifade eden Karaman, yaklaşık bir aydır evine elektrik verilmediğini söyleyerek, eşi Hacer ve 11 yaşındaki oğlu Emrah ile birlikte İsmetpaşa Caddesi'nde oturma eylemi yapıp, yolu tek yönlü olarak trafiğe kapattı. Yetkililer gelmeden kalkmayacağını söyleyen Karaman, devletin yoksuluna sahip çıkmasını istedi. Yaşanan eylem sonrası polisler olay yerine gelerek aileyi yoldan kaldırmak için ikna etmeye çalıştı. Yaklaşık 40 dakika yolda oturmaya devam eden aileyi çevredeki vatandaşlar da kaldırmak için uzun süre çaba harcadı. Kalkmamakta ısrar eden aileye vatandaşlar çay, simit ve su ikram etti. Karaman ailesi belediye yetkililerinin ikna etmesi sonucu yoldan kalktı. Aileye belediyenin gerekli yardımları yapacağı öğrenildi.Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

ŞİNASİ İNAN

ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Adıyaman Karaman Kahta Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title