Haberler

Borçka Belediyesinden "Alo Cenaze Hattı"

Borçka Belediye Başkanlığınca "Alo Cenaze Hattı" kuruldu.

Borçka Belediye Başkanlığınca "Alo Cenaze Hattı" kuruldu.

Sosyal Hizmetler ve Din görevlisi Halim Odabaş, Borçka Belediye Başkanlığı Beyaz Masa Birimi öncülüğünde Muratlı yolu üzerinde inşa edilen tesisin, cenaze sahiplerinin her türlü ihtiyacını karşılayacak şekilde düzenlendiğini belirtti.

Döşemeden ısıtma ve mekanik havalandırma sistemine sahip, namaz kılınabilen gasilhane inşa edildiğini dile getiren Odabaş, "Morg ünitesi, görevli odaları, tabut depolarının yer aldığı tesislerde cenaze sahiplerine ücretsiz çay servisi yapılan bekleme salonları ile abdest alabildiği yerler bulunmaktadır. Ayrıca araçların rahatlıkla park edebileceği bir alanla hizmet vermektedir" dedi.

Borçka Belediye Başkanı Aslan Atan ise gasilhane alanında ağaçlandırma, çevre düzeni ve hizmette kalitenin en üst düzeye çıkarılması çalışmalarına aralıksız devam edildiğini kaydederek, Alo Cenaze Hattı'nı arayan vatandaşların, cenazeyle ilgili taşıma, morg, kefen, yıkama, mezar tahtası ve amortisman giderlerinin Borçka Belediyesince karşılandığını söyledi.

Kaynak: AA / Yerel

Muratlı Borçka Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title