Haberler

Borçka Belediye Başkanı Atan, Acarlar Myo Öğrencileriyle Bir Araya Geldi

Borçka Belediye Başkanı Aslan Atan, Acarlar Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileriyle bir araya geldi.

Borçka Belediye Başkanı Aslan Atan, Acarlar Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileriyle bir araya geldi.

Bir otelde düzenlenen toplantıya, Atan, Acarlar MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Muhammet Ardıç, Acarlar MYO Sekreteri Muhammet Erdem, AK Parti 23. Dönem Artvin Milletvekili Ertekin Çolak, İl Genel Meclis Üyesi Muhammet Çakmak, AK Parti Borçka İlçe Başkanı Şükrü Ertürk ve öğrenciler katıldı.

Her zaman öğrencilerin yanında olduklarını ifade eden Atan, Acarlar MYO'nun öğrenci kapasitesini artıracaklarını belirterek şunları dile getirdi:

"Bölüm sayısını arttırmakla birlikte öğrencilerimiz de artacak inşallah. Borçka'mızı bir üniversite kenti, yüksekokul kenti, bir eğitim kenti haline getireceğiz. Ben de bu şehrin belediye başkanı olarak sizlerin en büyük destekçiniz olduğumu belirtmek için bu toplantıyı tertip ettik. İnşallah bu yaz yüksekokulumuza bir yurdu kazandıracağız. Borçka'mızın çok değerli iş adamı İsmet Acar beyin sözü var, Borçka'ya 300 kapasiteli bir öğrenci yurdunu yapıp ilçemize kazandıracaklardır. Biz istiyoruz ki Borçka'mız sizin gibi gençlerimiz tarafından tercih edilen huzurlu bir şehir olsun. Yani buraya gelen öğrencilerimiz sıkıntı yaşamasınlar."

Acarlar Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yardımcı Doç. Dr. Muhammet Ardıç da MYO'da gelecek yıl 3 bölüm daha açılacağını söyledi.

"Öğrenci sayımız 300'e yakın olacak. Haliyle barınma en büyük problemimiz" diyen Ardıç, şunları kaydetti:

"Dolayısıyla yurdun erken bitmesi bu konuda özel sektörün biraz daha erken davranması bizim işimizi daha kolaylaştırır. Biz bu noktada yerel yönetimin desteğiyle elbette ki büyümeye devam ediyoruz. Şu anda 80 öğrencimiz var. Seneye bu otomatikman 180 kişi olacak 3 programa da yaklaşık olarak 150'e yakın öğrenci aldığımızda bu 300'ün üzerine çıkıyor. Bir sonraki sene 400'ün üzerine, bu şekilde katlamalı olarak devam eder. Yeni programlar açtıkça öğrenci sayısı artacak tabi ki. Türkiye'de sanırım bildiğim kadarıyla eşi benzeri olmayan eğitim kampüsümüz barajın hemen önünde ve barajdan aldığımız bu enerjiyle ilçeye kaliteli eğitim vermeye çalışıyoruz.".

Kaynak: AA / Yerel

Hasan Aslan Fuat Atan Acarlar Borçka Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title