Haberler

Bor Devlet Hastanesi İnşaatı Hız Kesmeden Devam Ediyor

Bor Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Fatih Çelik, Bor’a yapılan yeni devlet hastanesinin inşaatının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

Bor Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Fatih Çelik, Bor'a yapılan yeni devlet hastanesinin inşaatının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

Tahminen hastanenin 2016 yılında tamamlanacağını ifade eden Çelik; "Yapımı devam eden ilçe devlet hastanesi inşaatının 2016 yılının Haziran ayı gibi bitirilmesi tahmin ediliyor. Şuanda hastane inşaatımızın kaba inşaatı bitmek üzere, iç dizayn düzenlemeleriyle ilgili çalışmalar devam ediyor. Hastane inşaatımızda hiçbir aksama bulunmuyor. Hastanemiz bittiği zaman ilçemize rahat bir nefes aldıracak. Bu hastanemiz 100 yataklı bir hastane, merkezi ameliyathane ve yoğun bakım üniteleri de bulunacak. Hastanenin Bor ilçesinin ihtiyaçlarına uzun yıllar boyunca cevap verebilmesi için hasta yatak kapasitesinin 150 yatağa kadar çıkarılması mümkün olabilecek, yeni hastane ile birlikte poliklinik sayılarında ve uzman hekim sayısında da artışa gidilecek. En az 500 metrekare üzerine konumlandırılmış yeni bir acil servis de hizmete girecek" diye konuştu.

Şuanda mevcut hastanede doktor yönünde bir sıkıntı olmadığını belirten Çelik; "Yaz ayının gelmesi ile tatilcilerde ilimize ve ilçemize geldi. Bu nedenle çok yoğun bir hastamız var. Ameliyathanemiz, servislerimiz ve polikliniklerimiz tüm hızıyla çalışıyorlar. Bor İlçe Devlet Hastanemizin acil servisinde geçtiğimiz gün sadece acil servisimizde bine yakın hasta tedavi edildi" dedi. - NİĞDE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatih Çelik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title