Haberler

Bor'da Polis Uygulama Yapmaya Devam Ediyor

Bor İlçesinde 100 polisin katılımıyla gerçekleştirilen eş zamanlı asayiş uygulamasında 5 kişi gözaltına alındı.

Bor İlçesinde 100 polisin katılımıyla gerçekleştirilen eş zamanlı asayiş uygulamasında 5 kişi gözaltına alındı.

Niğde'nin Bor İlçesinde yaklaşık 100 polisin katılımıyla asayiş uygulaması gerçekleştirildi. Özellikle halkın huzurunu bozan ve uyuşturucu madde kullanıcı şahıslara yönelik yapılan eş zamanlı asayiş uygulamasında 5 kişi gözaltına alındı.

Kaçakçılık Organize Suçlarla Mücadele (KOM), Asayiş, Terörle Mücadele, Çevik Kuvvet, Olay Yeri İnceleme, Çocuk Büro, Toplum Destekli Büro ve Trafik Şube ekiplerinin yer aldığı operasyonda İlçe giriş çıkışları, gazino, kahvehane, metruk bina, parklarda ve araçlarda uygulama yapıldı.

Operasyonda yer alan Narkotik Köpeği Aron şüphe üzerine durdurulan araçta içime hazır hale getirilmiş esrar maddesi buldu. Araçta bulunan şüpheli 3 kişi ifadesi alınmak üzere Bor Polis Merkezi Amirliği'ne götürüldü.

Bor Emniyet Müdürü Murat Sönmez, KOM Müdürü Arif Pehlivan'ın yönetiminde 3 saat süren asayiş uygulamasında 170 şahısın Genel Bilgi Kaydı sorgulandı. Sorgulanan şahıslardan 1 kişi asker firari olarak ve 1 kişide yakalama kararı olması neticesinde gözaltına alındı. Trafik yönünden ise 3 aracın sorgulandığı bildirildi.

Bor Emniyet Müdürü Murat Sönmez, vatandaşın can ve mal güvenliği için 24 saat görev yaptıklarını belirterek, Bor halkının da desteğini alarak kötü niyetli kişilerle mücadele edeceklerini söyledi. Sönmez, halkın huzuru için bu tür asayiş uygulamalarının periyodik olarak devam edeceğini ifade etti. - NİĞDE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murat Sönmez Niğde Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title