Haberler

Bonzai Krizine Giren Genç Yaşam Savaşı Veriyor

Zonguldak kent merkezindeki köprü altında babası tarafından baygın vaziyette bulunan 16 yaşındaki genç önce Zonguldak Devlet Hastanesi’ne daha sonrada Ereğli ilçesindeki özel bir hastaneye kaldırıldı.

Yoğun bakıma alınan ve bonzai kullandığı belirtilen gencin hayati tehlikesi devam ediyor.

Olay akşam saatlerinde Zonguldak kent merkezindeki köprüde meydana geldi. İddiaya göre arkadaşları tarafından bonzai diye tabir edilen uyuşturucudan kullanan 16 yaşındaki T.D., yine iddiaya göre arkadaşları tarafından köprü altına atıldı. Komşuların durumu bildirmesi üzerine olay yerine giden 65 yaşındaki baba Mustafa D. sağlık ekiplerine haber vererek oğlunu Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılmasını sağladı. Uyuşturucu madde bonzai kullandığı ifade edilen T.D., burada yapılan ilk tedavisinin ardından ambulans ile Ereğli ilçesindeki özel bir hastaneye sevk edildi. T.D. burada hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Oğlu ile birlikte hastaneye gelen baba Mustafa D., gençlerin uyuşturucu illetinden kurtarılmasını istedi. Komşularının haber vermesi üzerine oğlunu bulduğunu ve koltuk değnekleri ile yürümesine rağmen peşinde koştuğunu dile getiren gözü yaşlı baba “Ben oğlumu okutmak istiyorum” dedi.

Baba Mustafa D. gazetecilere yaptığı açıklamada şunları söyledi; "Oğlum arkadaşları ile birlikte Bonzai içiyor. Kiminle içtiğini bilmiyorum. Ancak bilinmesini bulunmasını istiyorum. Ben sakatım. 3 aydan 3 aya maaş alıyorum. Ayağımda ki 8 platinle çocuğumun peşine düştüm. Ne zamandan beridir kullandığını bilmiyorum. Zaten bu akşam onu köprü başına atıvermişler. Orada bana yattığını söylediler. Öylelikle buldum.

Bulunmasaydı ölecekti. Kalp rahatsızlığı da var. Televizyonlardan duyuyoruz tehlikeli olduğunu. Ölenlerin olduğunu duyuyoruz. Televizyonlarda izliyoruz. Çocuğum ölebilirdi. Ben onu okutmak istiyorum. Ben oğlumu okutup memur olmasını istiyorum. Bunu kim dağıtıyorsa, yakalanıp cezalandırılmasını istiyorum."

Baba Mustafa D. oğlunun ayakkabılarını hastane önünden alarak hastanede beklemeye başladı. 

VEDAT KILIÇ 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Zonguldak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title