Haberler

Bonzai ile Mücadele Protokolü İmzalandı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ile Gençlik kulüpleri Konfederasyonu arazsında son zamanlarda sıkça gündeme gelen ve gençleri ölüme götüren Bonzai ile mücadele konusunda işbirliği protokolü imzalandı.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ile Gençlik kulüpleri Konfederasyonu arazsında son zamanlarda sıkça gündeme gelen ve gençleri ölüme götüren Bonzai ile mücadele konusunda işbirliği protokolü imzalandı. AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk'ün de konuşma yaptığı protokol törenine, Rektör Prof. Dr. Mansur Harmandar ve Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Nevres Hürriyet Aydoğan ve bir çok akademisyen katıldı.

Protokol ile gençleri tehdit eden ve Bonzai adıyla bilinen uyuşturucu madde bağımlılığına karşı gençleri bilinçlendirmek ve bu maddeden gençleri uzak tutmak için çözüm önerilerinin üretilmesini amaçlıyor. Konu ile ilgili uzman akademisyenler ile Adalet, İçişleri, Milli Eğitim, Sağlık, Gençlik ve Spor Bakanlıklarından Uzmanların destek vereceği çalıştayın oluşturduğu protokol, Üniversiteyi temsilen Rektör Yardımcısı ve aynı zamanda Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nevres Hürriyet Aydoğan ile Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu Başkanı Bilal Okudan tarafından imzalandı. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Hürriyet Ak Parti Aydoğan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title