Haberler

Bonzai" ile Mücadele

Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Nuri Alço, son zamanlarda kullanımı hızla artan ve çok sayıda ölüme yol açan bonzai adlı uyuşturucu maddeye karşı gençleri korumak için devlet ile birlikte mücadele vereceklerini bildirdi.

Eylül ayında çekimine başlayacağı "Altın Horoz" sinema filminin tanıtımı için Denizli'ye gelen Alço, filmin tanıtım toplantısında gazetecilere yaptığı açıklamada, son zamanlarda gençler arasında kullanımı hızla artan bonzaiye karşı uyarılarda bulundu. Bonzainin çok ucuza elde edilen ve çok kolay bağımlılık yapan tehlikeli bir uyuşturucu madde olduğunu anlatan Alço, bunu satanları görenlerin polise ihbarda bulunmasını tavsiye etti.

Bonzai maddesinin kullanımı nedeniyle artan ölüm olaylarına dikkati çeken Alço, bununla mutlak suretle mücadele edilmesi gerektiğini vurguladı.

"Uyuşturucunun her türlüsü kötüdür" diyen Alço, "Sanatçılar, devlet ve birçok kurum bir araya gelerek bonzai denilen kimyasal uyuşturucuyla mücadele edeceğiz. Bu üniversitelerden başlayıp ilkokullara kadar inebilen bir sorun. Bunu bilinçsizce kullanımı çok arttı ve bu da ölümlere yol açıyor" dedi.

"Bonzai belasını anlatacağız"

Bonzainin sentetik bir uyuşturucu olduğuna işaret eden Alço, yapımında fare zehri, saç spreyi, tarım ilaçlarının kullanıldığını kaydetti. Bağımlı hale gelmek için sadece 1 kez kullanmanın yeterli olduğunu vurgulayan Alço şunları söyledi:

"Bunu bir kez içen bir anda gidiyor. O anda insanı ölmek isteyecek kadar kendinden geçiriyor. Bu konuda her gün insanlar ölmeye başladı. Altı bakanlık bu konuda çalışıyor. Biz de onlarla birlikte 30 ile gideceğiz. Bu bonzai belasını anlatacağız. Kısa filmler çekeceğiz. Elimizden geldiğince bu işi sonlandıracağız"

Basın toplantısının ardından ünlü sanatçı ve beraberindekiler Delikliçınar Meydanı'nda bulunan Denizli Horozu heykelinin önünde fotoğraf çektirdi. Bu arada Alço'ya hayranları büyük ilgi gösterdi. Alço'nun etrafını saran hayranları, fotoğraf çektirmek için birbiriyle yarıştı.

"Altın Horoz" filmi

Denizli'de eylül ayında çekimine başlanması planlanan ve Yeşilçam'ın unutulmaz oyuncuları, Nuri Alço, Yılmaz Köksal, Halit Akçatepe ve Ayşen Guruda'nın rol almasının beklendiği filmin yapımcılığını Aysel Arpacı, yönetmenliği ise Ahmet Arpacı yapıyor. Film, Kütahya'dan yola çıkan 4 arkadaşın Denizli'ye gelip, burada efsane "altın horoz"u aramalarını konu ediniyor. - Denizli

Kaynak: AA / Yerel

Nuri Alço Denizli Eylül Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Beypazarı soda yasaklandı mı? Beypazarı sodada bor mu var? Beypazarı açıklama yaptı mı? Barcelona-PSG maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Barcelona-PSG maçı şifresiz mi? 16 Nisan 2024 Salı Yayın akışı! Bugün kanallarda ne var? Bugün hangi diziler var? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 16 Mart Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? WhatsApp uçtan uca şifreleme nedir, neden değişir? Uçtan uca şifreleme nasıl çalışır? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? 16 Nisan baraj doluluk seviyesi yüzde kaç? Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title