Haberler

Bonzai İçerken Çekilmiş Fotoğraflarını Paylaştı, Tutuklandı

Güncelleme:

Bursa'da geçtiğimiz günlerde yapılan uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 15 yaşındaki genç, sosyal paylaşım sitesinde bonzai içerken çektiği fotoğrafları paylaşınca tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 5 gün önce uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyon yaptı. Yaklaşık 1 aylık çalışmalar neticesinde saat 05.30 sıralarında merkez Yıldırım ilçesi Meydancık, Yeşil, Selimzade, Hacıseyfettin, merkez Osmangazi ilçesinde de Ebuishak, Elmasbahçeler ve Kayhan mahallelerinde 12 adrese eş zamanlı operasyon yapıldı. Çevik kuvvet, özel harekat ile narkotik köpeği Alfa ve çok sayıda sivil polisin katıldığı operasyonda her yer didik didik aranırken, Alfa, kalorifer peteklerinin arasına saklanmış bonzaiyi buldu. Operasyonda 12.4 gram esrar, 16.1 gram bonzai, 21 adet sentetik ecstasy hap ve 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

OPERASYONDA GÖZALTINA ALINDI

Operasyonda 15 yaşındaki D.K.'nın bilgisayarını inceleyen ekipler, gencin sosyal paylaşım sitesi üzerinden bonzai içerken paylaştığı fotoğrafları tespit etti. Yatağında uyuma numarası yaparken gözaltına alınan gencin, emniyette 13 suç kaydığı olduğu ortaya çıktı. 'Uyuşturucu kullanımını özendirmek ve uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan adliyeye sevk edilen genç tutuklandı. Ayrıca D.K. dışında operasyonda gözaltına alınan 17 kişiden 14'ü tutuklandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bursa Emniyet Müdürlüğü Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500

Yorumlar (23)

ali:

uyuşturucu kullanan insanlar kadar mal, aptal, gerizekallı insan yoktur.

38
5
yanıtYanıtla
gayserili:

Agiz tadiyla kafayi bulamaz olduk.

9
31
yanıtYanıtla
kus kadar beyin yoksampiyon@hotmail.com:

Hay sen ve senin giblerin agzının tadınada kafanızda

yanıt0
yanıt0
RECEP TAYYİP ERDOĞAN:

KESİN KÜRTTÜR ÇOCUK

22
18
yanıtYanıtla
FbLiim@m.m:

Kürt mü Ya Türkse Hem Kürtler Bursada Yok Fazla Lan

yanıt0
yanıt0
RTErterte@hotmail.com:

Doğudakiler üretmekten tüketmeye fırsat bulamıyorlar sanırım. Cela değil mi? Bunu mu demek istiyorsun. Pkknın uyuşturucu tarlalarını sanırım hemen unutuyorsun bunların tamamı doğuda idi. Bursa da kürt yok mu? Kürtün olmadığı yer mi var şikebahçeli.

yanıt0
yanıt0
çok gördü geçirdicokbilir@gmail.com:

kürdün olmadsığı yermi var. birde bdpnin en yoğun yerde içki ve uyuşturucu en az olduğu yer diyerek güzel tespit ve doğru çünkü sınırdan geçirip direk batıya sürüyorlar diğerleri ölsün diye.. hemde pkkya gelir...

yanıt0
yanıt0
esas ataturkcu:

hdpliler bonzai ticareti yapiyor turk genclerini hedef alip sehirlemeye calisiyorlar

20
17
yanıtYanıtla
sakin duruş:

gördümde bu kadar salağını görmemiştim

32
1
yanıtYanıtla
RECEP TAYYİP ERDOĞAN:

ÜLKENİN BU KÜRTLERDEN ÇEKTİĞİ NEDİR BE KARDEŞ

15
17
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title