Haberler

Bonzai İçen 2 Genç Hastanelik Oldu

Güncelleme:

Samsun'un Bafra ilçesinde bonzai kullandığı belirlenen iki genç, kendilerinden geçmiş halde bir parkta bulundu.

Samsun'un Bafra ilçesinde bonzai maddesi kullandığı iddia edilen iki genç, bir parkın bahçesinde yığılıp kalmış olarak bulundu.

KENDİNDEN GEÇMİŞ HALDE BULUNDULAR

Edinilen bilgiye göre, Adnan Menderes Parkı'nda 2 kişinin yerde yattığı şeklinde 155 polis imdat hattına ihbar yapıldı. İhbar üzerine harekete geçen İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri parkın içerisinde 2 kişiyi kendinden geçmiş şekilde buldu.

HASTANEYE KALDIRILDILAR

Polis, 112 Hazır Acil ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 ekipleri, olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından, madde kullandığı öne sürülen iki kişiyi Bafra Devlet Hastanesi kaldırdı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Menderes Samsun Bafra 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (9)

barzani bölgesi acilen bombalanmalı:

Bonzailer ve kaçak sigaralar Barzani bölgesinden PKK aracılığı ile geliyor, Türk Gençliğini zehirlemek ve iş göremez hale getirmek amacıyla. . . Bizim emniyet uyuyor mu? Ta samsuna nasıl ulaşıyor bu uyuşturucular, yollarda arama, baskın yok mu? bu gençliğe kıymaya utanan yok mu?

45
12
yanıtYanıtla
KAPORTACI NAZIM:

ERDOGAN CAMI VE SARAY YAPACAGINA GENCLERIN SORUNLARINI DINLEYECEK EGITIM, OKUL, HASTAHANE YAPSA DAHA IYI OLUR, ULKEYI SOYUP MILLETI MAKARNAYA MAHKUM EDIP SOKAKLARDA YASMALARINA MAHKUM EDEN AKP ZIHNIYETI MILYONLUK ARBALARDAN, DIS ULKELERDE DUKKAN KAPAMALARDAN, KENDISI ICIN 3 BIN GUVENLIK GOREVLISINDEN, SARAYIN MASRAFLARINDAN MALESEF MILLETE KURUS KALMIYOR

29
23
yanıtYanıtla
4242:

inanın hangi hayvanı deseniz onda bile merhamet vardır şu ileti satanlarda ne merhamet ne iman vardır

32
0
yanıtYanıtla
dfasdsfdfsd:

gebersinler ya benim vergimle alınan maaşı bunun gibiler le uğraşarak kazanmayın çekmeseydi burda kavga oluyor polis yarım saate zor geliyor kavgadan sonra gelip ne oldu diye soruyor

9
16
yanıtYanıtla
ASLAN:

Gençlik nereye gidiyor, yazık bu ileti bu gençlere verenler bulsun. Artık bu ülkede bazı şeylerin değişmesi lazım Uyuşturucu satan, çocuk tacizlerine İDAM ŞART Meclis idam konusu için toplanmalı YETER ARTIK

22
2
yanıtYanıtla
elmas:

Kesinlikle İDAM gelmeli bu ülkeye. İnanılmaz büyük bir temizlik olur Türkide. .

yanıt12
yanıt2
tanju:

atın denize ayılsınlar. .

13
4
yanıtYanıtla
hasan:

aa şu siyasetçi ne dedi bu siyasetçi şunu konuştu laflarını bırakalım da böyle ciddi konulara değinelim. işte en büyük terör budur ! Uyuşturucu Bağğımlılığı ! uyuşturucu yüzünden ne aileler yok oluyor. kaç evlar annesinin babasının gözleri önünde eriyip bitiyor. Muhakkak çok ciddi şekilde uyuşturucu ile mücadele içine girilmesi lazım. bu ve benzeri illetleriülkeye sokanlar ve ülkemizde üretenler ömür boyu cezalandırılması lazım.

13
2
yanıtYanıtla
aracı:

bonzai bağımlılık yapmaz kesinlikle bırakılabilir

10
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title