Haberler

'Kabin Memurları Bonzai Kullanıyor' İddiası Ortalığı Karıştırdı

Güncelleme:

Ülkemizin önde gelen şirketlerinden birinin hosteslerinin, uçuş sırasında bile sentetik uyuşturucu Bonzai ve esrar kullandığı iddiası ortalığı karıştırdı.

Fiyat ve hizmet kalitesi tartışılan özel havayolu şirketleri hakkında müthiş bir iddia ortaya atıldı. Ülkemizin önde gelen şirketlerinden birinin hosteslerinin, uçuş sırasında bile sentetik uyuşturucu Bonzai ve esrar kullandığı tespit edildi.

CAMİA ŞOKTA!

Skandal, sivil havacılık camiasını şaşkına çevirdi. Şok gelişmeyi tespit eden sektör yetkilileri, hosteslerin uyuşturucu bağımlılığına ilişkin bilgi, belge ve kanıtları bir dosya haline getirdi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Sivil uçuşları denetlemekle görevli Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'ne (SHGM) iletti. SHGM derhal soruşturma başlattı.

'TEST YAPIP GÖNDERİN' TALİMATI

Hosteslerin uyuşturucu testlerinin yaptırılarak Ankara'ya gönderilmesini istedi. Özel bir klinikten alınan test sonuçlarını da geri çevirdi. "Güvenilir bir kurumda test yaptırıp sonuçları bize gönderin" talimatını verdi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (5)

I)ARGIN:

Gül gibi işiniz var Hala pafküf derdindesiniz.

10
3
yanıtYanıtla
erk:

Aman Kaptan almasında!!!

8
2
yanıtYanıtla
...ka@hotmail.com:

TAM BEN DİYECEKTİM :)

yanıt0
yanıt0
Osmanli:

Ülkemin genclerini Sehirleyen Vatan Hayinleri yakinda Sular durulacak sizin de Sononuz gelecek!

4
2
yanıtYanıtla
ekippp:

şu yazılanlar gerçekten çok komik videoları görüyoruz bonzai içen kendini çatıdan yüzüyorum diye atıyo uçus esnasında içmek nedir yaaa :D komik gerçekten böyle bşeyi kım ortaya attıysa belgeleryle gelsin boş konuşmassıınn

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title