Haberler

Bonzai Değil, Esrar Kriz Geçirtmiş

Güncelleme:

Diyarbakır'da önceki gün 'bonzai krizine girerek ailesini rehin aldı' şeklinde hakkında haber çıkan M.Ç adlı gencin bonzai bağımlısı olmadığı ortaya çıktı.

Bazı basın yayın organlarında Diyarbakır'da bonzai krizine giren bir kişinin ailesini rehin aldığı şeklinde haberlerin yer alması üzerine yazılı bir açıklama yapan Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü söz konusu gencin bonzai değil esrar bağımlısı olduğu belirtildi.

Açıklamada, "Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğünün uyuşturucu madde ticareti ve kullanımına yönelik yürütülen çalışmalarında, bonzai olarak bilinen sentetik kannabinoid maddesine rastlanılmamış, bu yönde bir yakalama yapılmamış ve bu maddenin kullanıldığına dair herhangi bir bulguya ulaşılmamıştır. Haberde ismi geçen M.Ç. adlı kişi de bonzai maddesi kullanmamıştır. M.Ç isimli şahsın esrar maddesi bağımlısı olduğu ve uyuşturucu madde kullanmak suçundan hakkında işlem yapıldığı da tespit edilmiştir" denildi.

Açıklamada ayrıca, olayda M.Ç. isimli şahıs hakkında ailesine uyguladığı şiddet sebebiyle adli tahkikat yürütüldüğü belirtildi.

Kaynak: Temsilci / Güncel

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

MUHBİR:

EMNİYET KENDİSİ TEK DOĞRUYU SÖYLÜYOR ZATEN. EMNİYET MÜDÜRÜ AYAĞI KAYACAK DİYE HERŞEYE YA KURGU DER YADA BONZAİ DEĞİL ESRAR DER BARİ ATIYORSUNUZ UFAK ATINDA İNSANLAR EMNİYETE İNANSIN. EMNİYET MÜDÜRÜ MAKAM KOLTUĞUNDA OTURA OTURA HALKIN İÇİNE BİLE ÇIKAMIYOR NASIL HALKIN NE ÇEKTİĞİNİ BİLSİN VALİYİ MERKEZE ALDINIZ BU EMNİYET MÜDÜRÜNÜDE ALIN. YADA DİYARBAKIR DİYE BİRŞEY KALMAZ YAKINDA EMNİYET DİYARBAKIR İSMİNİDE KURGU DER

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title