Haberler

Bonus Card 10. Yılında Rihanna ile Coşturdu

Bonus Card, 10. Yılını Rihanna'nın Turkcell Kuruçeşme Arena'da 15.000'i Aşkın Kişiye Verdiği Konseriyle Kutladı.

İstanbul'a geldiği andan itibaren basının yoğun ilgi gösterdiği Barbadoslu şarkıcı, "Sizi bir daha görmek için sabırsızlanıyorum, çok heyecan vericisiniz" dedi. İstanbul Boğazı'nın eşsiz manzarasından büyülenen Rihanna karşılaştığı muhteşem atmosferden mutluluk duyduğunu belirtti.

R&B ve Pop müziğin dünyaca ünlü ismi Rihanna'yı muhteşem şovları ile sadece İstanbullular değil, Bulgaristan, Yunanistan, İran, Rusya, Azerbeycan, Gürcistan gibi çevre ülkelerden gelen hayranları da izledi.

Konserine "Hard" ile başlayan Rihanna, "Shut Up and Drive", "Fire Bomb" ile devam etti… Rihanna konseri boyunca içlerinde "Disturbia", "Rockstar 101", "Rude Baby", "Rehab", "Te Amo"nun da bulunduğu 20 şarkı seslendirdi. Konserin finalini turnesi boyuncu yaptığı gibi "Umbrella" ile yaptı. İstanbul konserinde de Rihanna'ya dinleyicisi şemsiyelerini açarak eşlik etti.

Diana Şahenk, Hande Subaşı, Tuba Ünsal, Mehmet – Burcu Hanif, Tansa Mermerci, Mehmet Germiyanlıgil, Özlem Önal, Cengiz Abazoğlu, Demet Akalın, Demet Evgar, Nil Karaibrahimgil, Şebnem Bozoklu, Burçin Terzioğlu, BKM Mutfak Oyuncuları, Belçim Erdoğan, Yalın, Arto, Nihat Odabaşı, Tülin Şahin, Aysun Kayacı, Murat Boz, Rezzan – İbrahim Bitargil, Serra Tokar, Çağdaş Yüksel, Mutlu Dinçkök, Atiye, Metin Arolat, Aslı Ekşioğlu, Özge Ulusoy, Kenan Doğulu, Fergan Mirkelam, Bora Uzer, Selma Türkeş ve kızı, Güzide Duran, Ayşe Çavuşolu, Naz Elmas, Aylin Tahincioğlu, Demet Şener, Hepsi grubu, Murat Aksu ve kızları, Aslı Şen, Şahan Gökbakar, Soner Sarıkabadayı gibi iş, sanat ve cemiyet hayatından birçok ünlü ismin de katıldığı konseri 300'ün üzerinde medya mensubu da izledi.

Ünlü sanatçının tırlarla gelen malzemeleriyle kurulan özel sahnesinde gerçekleştirdiği birbirinden değişik şovları Turkcell Kuruçeşme Arena'nın dört bir tarafında kurulan dev ekranlardan hem alandan, hem de Boğazdaki teknelerden müzikseverler izlendi. "The Last Girl On Earth" turnesi, daha önce Madonna, Christina Aguilera, ve Britney Spears ile çalışan Jamie King tarafından yönetiliyor. Dans şovlarının koreografisi ise Janet Jackson ile çalışan Tina Landon tarafından hazırlandı. Konserinin ertesi günü (4 Haziran Cuma) İstanbul'dan ayrılacak olan Rihanna'nın ''The Last Girl on Earth'' turnesindeki bir sonraki durağı Madrid olacak.

Bonus Card'ın ev sahipliği'nde, Turkcell Kuruçeşme Arena'da gerçekleştirilen Rihanna konseri organizasyonu BKM ve Map tarafından gerçekleştirildi.

Kaynak: Bültenler / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title