Haberler

Bonesta Mayo 2014 Çekimlerini Miami'de Tamamladı

Güncelleme:

Bonesta Mayo bu yazın en çok konuşulan markası olmaya hazırlanıyor.

Plaj modasına yeni bir boyut kazandıran Bonesta Mayo, 2014 yaz sezonu katalog çekimleri için Miami sahillerini ve dünyaca ünlü mankenleri tercih etti. Ünlü mankenler İngiliz Elie Bennet ve Amerikalı Lilie Sanders'in enerjileri ve muhteşem doğa görüntüleri ile bütünleşen katalog, tam bir görsel şölene dönüştü.

Koleksiyon çeşitliliği, göz alıcı renkleri ve şık tasarımlarıyla plajların yeni gözdesi haline gelen Bonesta Mayo, yepyeni modelleri ve kalıpları ile yaza hazır… Dünyaca ünlü mankenler İngiliz Elie Bennet ve Amerikalı Lilie Sanders tarafından tanıtılan modeller arasında sezonun en trendy renklerini taşıyan taşlı ve özel aksesuarlı parçalar dikkat çekiyor. Kadının cazibeli ve zarif yönünü ortaya çıkarmak amacıyla tasarladığı modellerde taş ve metal detayları sıklıkla kullanan Bonesta Mayo'nun 2104 koleksiyonunda bikini, mayo ve mayokiniler plaj modasına yeni bir boyut kazandırıyor. Kırmızı, siyah ya da beyaz renklerde taş ve metallerle zenginleştirilmiş seksi modellerin yanı sıra, nostalji etkisi yaratan puantiyeli ve fırfırlı modeller de Bonesta katalogunda yerini alıyor. Zıt ve tamamlayıcı renklerin kombinasyonu ile oluşturulan parçalara tek renklerde yaratılan tasarımlar ve canlı renklerde geliştirilen özel kesimler de eşlik ediyor.

Bonesta Mayo ile plajın yıldızı olun…

Sezonun trendlerini kumsallara uyarlayan Bonesta Mayo'da mayo ve bikinilerin tamamlayıcısı pareoları, göz alıcı detaylarla süslenmiş plaj elbiselerini, rengârenk plaj şort ve eteklerini de bulabilirsiniz. Yeni sezonda boncuk işleme ve püsküllerle zenginleştirilen plaj elbiseleri, terletmeyen kumaşları ve özgün desenleri ile plaj şıklığınızın tamamlayıcısı olacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Miami Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title