Haberler

Bombalardan Zarar Gören Altyapının Parasını Fetö Ödesin"

Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünce (ASKİ), Fetullahçı Terör Örgütü elebaşı Fethullah Gülen ve eski Hava Kuvvetleri Komutanı Akın Öztürk aleyhine açılan davada, darbe girişimi sırasında bombalanan Ankara Emniyet Müdürlüğünün çevresindeki altyapı şebekesinde oluşan hasarın tazmini istendi.

Kurumun avukatları Fatih Erdöl ve Nurullah Albayrak tarafından Ankara Nöbetçi Asliye Hukuk Mahkemesi Hakimliğine sunulan dilekçede, FETÖ'nün darbe girişimi esnasında savaş uçaklarının Ankara Emniyet Müdürlüğünü bombaladığı, bu nedenle ASKİ'ye ait altyapı şebekesinin hasar görerek kullanılamaz hale geldiği belirtildi.

Terör örgütünün elebaşı Fethullah Gülen ve eski Hava Kuvvetleri Komutanı Akın Öztürk'ün davalı olarak yer aldığı dilekçede, müşteki ASKİ'ye ait altyapı şebekesinin zarar görmesi nedeniyle oluşan 10 bin liralık maddi zararın, olay tarihinden itibaren işleyecek ticari faiziyle tazmini ve davalıların tüm mal varlıkları üzerine ihtiyati tedbir konulması talep edildi.

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title