Haberler

    Bomba Dedikodu: Google, Lg'yi Satın Alacak

    Koreli teknoloji devi iddialara nasıl bir yanıt verdi.

    Hasan Uğur Nayır - -

    Teknoloji dünyasında şirketler başka şirketler tarafından satın alınabiliyor. Bunun birçok örneğini gördük. Ancak iki dev ismin satış anlaşmasında geçmesi ise oldukça dikkat çekici. Gündeme atom bombası etkisi yapan bir iddia geldi. İleri sürülene göre Google, LG'yi satın almak istiyor. Fakat işin özünde farklı bazı detaylar var.


    ETNews tarafından yayınlanan rapora göre Google blok anlaşma yoluyla LG'nin %35'ini alacak. Böylece LG Grubu'nun en büyük hissedarı olacak. Rapor satın alma işleminde 2.2 milyar dolaklık rakamdan bahsediyor. Söylentilerde ise 3. kişilerin bu şekilde sermaye arttırımına gidebileceği iddia ediliyor.


    LG Grubu ise böyle bir şeyin olmadığını kesin bir dille yalanladı. Bu olaydan sonra ise LG'nin hisseleri roket gibi fırladı. Sizce Google, LG'nin %35'ini satın alabilir mi? Konu hakkındaki düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın.



    Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Hasan Uğur Google Lg Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title