Haberler

Bolvadin Heyetinden Yükseköğretim Kurulu'na Ziyaret

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinden bir heyet, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof.Dr.Gökhan Çetinsaya ve Afyonkarahisarlı olan YÖK Genel Sekreteri Süleyman Akçeşme'yi ziyaret ettiler.

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinden bir heyet, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya ve Afyonkarahisarlı olan YÖK Genel Sekreteri Süleyman Akçeşme'yi ziyaret ettiler.

İlçe Belediye Başkanı Nazmiye Kılçık, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü B. Sıtkı Özaydın, AK Parti İlçe Başkanı Musa Pektaş, iş adamları Ceylan Emet ve Yusuf Kayabaşı'ndan oluşan Bolvadinli heyet, Yüksek Öğretim Kurumu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya'ya, Bolvadin Meslek Yüksek Okulu (BMYO) ile ilgili bir dosya takdim ederek, talepleri ilettiler. Bolvadin heyetini memnuniyetle karşılayan YÖK Başkanı Çetinsaya ve Genel Sekreteri Akçeşme, bu isteklerin kısa sürede değerlendirilerek, sonuca ulaştırılması için gerekli çalışmayı yapacaklarını belirtti.

Görüşmenin oldukça yararlı geçtiğini ve BMYO ile ilgili çok yakında olumlu gelişmeler yaşanacağına inandıklarını belirten Belediye Başkanı Nazmiye Kılçık "Sayın YÖK Başkanının ve hemşehrimiz Sayın Süleyman Akçeşme'nin gösterdiği ilgi ve duyarlılık bizleri oldukça memnun etmiştir. Okulumuzun daha gelişmesi ve büyümesi için kendisinin verdiği destekten dolayı şimdiden teşekkür ediyorum" dedi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gökhan Çetinsaya Bolvadin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title