Haberler

Bolvadin'de "Vergi Haftası" Kutlamaları Etkinlikleri

Afyonkarahisar’ın Bolvadin İlçe Vergi Dairesi Müdürü Talip Şahan, bu yıl 27. kutlanan “Vergi Haftası” etkinlikleri kapsamında ilçe Kaymakamı Ayhan Akpay’ ı ziyaret etti.

Afyonkarahisar'ın Bolvadin İlçe Vergi Dairesi Müdürü Talip Şahan, bu yıl 27. kutlanan "Vergi Haftası" etkinlikleri kapsamında ilçe Kaymakamı Ayhan Akpay' ı ziyaret etti.

Ziyarette Kaymakam Akpay'a Vergi Haftası Boyunca yapılacak çalışmalar hakkında bilgi veren Vergi Dairesi Müdürü Şahan, hafta boyunca bir dizi etkinlik gerçekleştirileceğini aktardı. Vergi bilincinin topluma kazandırılması adına hafta boyunca yapılacak etkinliklerin önemine değinen Şahan, "Vergi İdaremiz, eşit ve kaliteli bir şekilde kendisinden hizmet alan herkesi memnun etmeyi ve mükellefin hayatını kolaylaştırmayı kendine amaç edinmiş olup, toplumumuza ve yeni nesillere daha iyi bir gelecek sunmak istiyoruz. Bunun için kurumumuz şeffaflık, hesap verilebilirlik ve mükellef odaklılık temel ilkeleri çerçevesinde vergiye gönüllü uyumu artırmaya yönelik çalışmalarını aralıksız devam ettirmektedir. Hafta boyunca yapacağımız etkinlikler çerçevesinde Ticaret ve Sanayi Odası ve Esnaf Odaları ziyaret edilerek görüş alışverişinde bulunulacaktır. İlçemizde en yüksek vergiyi ödeyerek her vergi türünde ayrı ayrı dereceye giren mükelleflerimize geniş katılımlı ödül töreni düzenlenerek, kendilerine çeşitli hediyeler takdim edilecektir. Bazı okullarımız ziyaret edilerek öğrencilere vergi bilinci aşılama amaçlı seminerler verilecektir. Öğrencilerimizin vergi dairemizi ziyareti sağlanacak çalışma ortamımız tanıtılacaktır. Ziyaret edilen okullar ve dairemizi ziyaret eden öğrencilere çeşitli hediyeler verilecektir. Vergi haftası boyunca yapacağımız bu çalışmaların ilçemizde vergi bilincinin oluşması ile ilçemizde ve tüm Türkiye'de vergi gelirlerinin artmasına vesile olması dileğiyle" diye konuştu. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ayhan Akpay Bolvadin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title