Haberler

Bolvadin'de "İlçe Uyuşturucu Koordinasyon Kurulu" Toplantısı Yapıldı

Afyonkarahisar’ın Bolvadin İlçesinde Kaymakam Ayhan Akpay’ın başkanlığında “İlçe Uyuşturucu Koordinasyon Kurulu” toplantısı yapıldı.

Afyonkarahisar'ın Bolvadin İlçesinde Kaymakam Ayhan Akpay'ın başkanlığında "İlçe Uyuşturucu Koordinasyon Kurulu" toplantısı yapıldı.

Toplantıda İlçe Uyuşturucu Koordinasyon Kurulu kuruldu. Toplantıda, ayrıca ilçede birey ve toplum sağlığının korunması ve geliştirilmesi için sektörler arası işbirliği ve dayanışmaya ihtiyaç olduğunu belirtildi. Halk sağlığını tehdit eden en önemli risk faktörlerinden biri olan uyuşturucu ve bağımlılık yapıcı maddelerin kullanımı ve dağıtımının önlenmesi yönündeki çalışmaların kararlı bir şekilde sürdürülmesi gerektiği de vurgulandı. İlçede uyuşturucu ve uyuşturucu bağımlılığı konusunda yapılan çalışmaların değerlendirildiği ve yapılması gereken çalışmaların ele alındığı toplantıda uyuşturucu maddelerin kullanımı ve dağıtımının önlenmesi yönündeki çalışmaların karalılıkla sürdürülmesi gerektiği yönünde görüş birliğine varıldı. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ayhan Akpay Bolvadin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title