Haberler

Bolvadin Belediyesi "Mobil Uygulama" Sistemine Devam Ediyor

Afyonkarahisar’ın Bolvadin İlçe Belediyesi, teknolojinin tüm imkanlarını vatandaşın hizmetine sunmaya devam ettiği belirtildi.

Afyonkarahisar'ın Bolvadin İlçe Belediyesi, teknolojinin tüm imkanlarını vatandaşın hizmetine sunmaya devam ettiği belirtildi.

Sürekli yenilikçi uygulamalara imza atan Bolvadin Belediyesi, iPhone'lar ve Android işletim sistemi ile çalışan cep telefonlarından belediye hizmetlerine kolayca erişimi sağlayacak uygulamaları hizmete sunuyor. Bu mobil uygulamaları telefonlarına yükleyip kullanmaya başlayan vatandaşlar, cep telefonlarından 7 gün 24 saat belediye hizmetlerine kolayca ulaşabildiği açıklandı.

Konu ile ilgili belediyeden yapılan yazılı açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

"Uygulama sayesinde vatandaşlar, anlık olarak Belediye Başkanına mesaj gönderebiliyor, bülten duyuru ve haberlerine, cenaze ilanlarına, nöbetçi eczanelerin adres ve iletişim bilgilerini öğrenebilecekler. Kullanıcıların, şehrin herhangi noktasında gördüğü bir problem yada aksaklığı cep telefonundan resmini çekip, öneri, şikayet gönder sekmesi sayesinde çekilen resmin adres bilgisini girmeden anında Belediyeye göndermesi mümkün olacak. Sistem otomatik olarak adres ve koordinat bilgisini görerek problem kaynağına hızlı müdahalesini sağlayabilecek. Akıllı telefonların anında bildirim özelliği sayesinde ilçenin, cenaze ilan bildirimleri de anlık olarak bilgi mesajı şeklinde kullanıcılara gelecek. Bunun için vatandaşların yapması gereken tek şey İOS işletim sistemli telefonlar için APPSTORE dan Bolvadin Belediyesi android işletim sistemli cep telefonu kullananlar ise Google Play-Store dan Bolvadin Belediyesi yazarak uygulamayı kurup kullanmaya başlayabilecekler." - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bolvadin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title