Haberler

Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan Birim Amirleri ile İlk Toplantısını Yaptı

Afyonkarahisar'ın Bolvadin İlçe Belediye Başkanı Fatih Kayacan, belediye birim amirleriyle bir toplantı yaparak yürütülen çalışmalarla ilgili brifing aldı.

Afyonkarahisar'ın Bolvadin İlçe Belediye Başkanı Fatih Kayacan, belediye birim amirleriyle bir toplantı yaparak yürütülen çalışmalarla ilgili brifing aldı.

Gerçekleştirilen toplantıda, birim müdürlerinden aldığı bilgilerin ardından bir açıklama yapan Kayacan, ilçede çalışmaların aralıksız yürütülmesi yönünde gerekli talimatları verdi. Fatih Kayacan, "Bolvadin'in acil çözüm bekleyen sorunları bulunmakta. Bunları aşmak için uyum içerisinde çalışmak gerekiyor. Bize ayak uyduran, bizim ritmimizi yakalayan bizimle devam edecektir. Çünkü bu memleketin beklemeye ve sorunlarını ertelemeye tahammülü yoktur. Hiç vakit kaybetmeden çalışmaya başlayacağız. Planlı, programı çalışmayan hiçbir kuruluşun başarılı olması mümkün değildir. Belediye ile ilgili kamuoyunda oluşan kötü algıyı tersine çevirecek ve halkına en iyi hizmeti veren bir Bolvadin Belediyesi oluşturacağız" dedi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatih Kayacan Bolvadin Yerel Haberler

500

Yorumlar (2)

Arif Gürbüzgurbuz.arif@hotmail.fr:

Hayırlı olsun Bolvadin'inimiz için inşallah hayırlı olur başarılara dilerim başkanımıza

0
0
yanıtYanıtla
a.kadir terziera.k.t_@windowslive.com:

syn. kayacan . ilk başkanlığında başarılar dilerim . umarım söylemlerin doğrultusunda çalışır ve kısa zamanda başarıya ulaşırsın . zira sizi ve ekibinizi ciddi sorunlar beklemektedir ..

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title