Haberler

Bolvadin Ak Parti İlçe Başkanı Kolay,

'Büyükkarabağ'da dededen toruna miras kalan problemler çözülüyor'.

Bolvadin İlçesine bağlı Büyükkarabağ beldesinde dededen toruna miras kalan

kanalizasyon problemini çözüme ulaştırdıklarını söyleyen Bolvadin Ak Parti İlçe Başkanı Carullah Kolay şunları kaydetti: 'Yıllardır ihmal edilen fakat bir türlü çözülemeyen,adeta dededen torununa miras kalan Büyükkarabağ Beldemizin problemler sırayla çözülmeye başladı.Büyükkarabağ beldemizin kanalizasyon işini çözmek bize nasip oldu.Belediye Başkanım Ömer Türkmen'in gayretli çalışmalarıyla,projeleriyle beldemize hizmetler sırayla yapılmaktadır.Yine 2500 metre uzunluğunda, üzerine 9 adet betonarme köprü bulunacak olan 2.500.000 TL maliyetli Dere Islahı taşkın koruma işi ihalesi yapıldı. Ekim ayında inşat yapımına başlanacaktır.Kolay,Beldemiz Elektrik direkleri ve hatları komple yenilendi.Yeni sokak lambalarıyla şehir görünümüne kavuşmuştur. Büyükkarabağ beldemize hizmet Ak Parti ile gelmiştir ve devamı da gelecektir' dedi.

Büyükkarabağ Belediye Başkanı Ömer Türkmen'500.000 TL proje bedelli toplam

13 Km lik kanalizasyon döşeme çalışmalarına başladık.Bu çalışmalardan sonra beldemin kanalizasyonunun % 70 i tamamlanmış olacaktır.Ak Partimizin misyonu olan yaşanabilir nezih, insan odaklı hizmet anlayışı ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yine bu bağlamda Belde girişimizden başlayarak çeşitli mevkilere 25 bin adet fidanı toprakla buluşturduk.Beldeme kazandırdığımız hizmetlerde bize her zaman destek olan Bakanımız Veysel Eroğlu'na,Milletvekillerime ve ilçe Başkanım Carullah Kolay'a beldem adına teşekkür ederim' dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title