Haberler

Boluspor-Ümraniyespor Maçının Ardından - Fuat Çapa - Erkan Sözeri

TFF 1. Lig'de sahasında Ümraniyespor'u 1-0 yenen Boluspor'un teknik direktörü Fuat Çapa, "Bugün, futbolun sadece sahada oynanmadığını, sadece sizin göstermiş olduğunuz performansın yeterli olmadığını çok iyi bir şekilde gördük." dedi.

TFF 1. Lig'de sahasında Ümraniyespor'u 1-0 yenen Boluspor'un teknik direktörü Fuat Çapa, "Bugün, futbolun sadece sahada oynanmadığını, sadece sizin göstermiş olduğunuz performansın yeterli olmadığını çok iyi bir şekilde gördük." dedi.

Çapa, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, uzun bir sürenin ardından tekrar galip gelmenin güzel bir şey olduğunu ifade etti.

Maçta galibiyeti hak ettiklerini belirten Çapa, "Karşılaşmada zaman zaman kendimizi zora soktuk, bu bir gerçek. İlk devrede ve son dakikalarda yakaladığımız pozisyonlarda son vuruşları iyi yapamadık. ya da bireysel düşünüp takıma katkı sağlamayı unuttuk. Bunlardan dolayı maçın son dakikasına kadar karşılaşmayı zora soktuk." diye konuştu.

Çapa, kendilerinin herkesten daha fazla kazanmak istediğini, kendilerinin başarılı olmak istediğini, bundan sonraki süreçte herkesin taşın altına elini koymasını ümit ettiğini, azda olsa gereken desteğin gösterilmesi gerektiğini ifade etti.

Karşılaşmanın başka bir yerde oynanması halinde hakemlerin bu kadar rahat bir şekilde maç yönetemeyeceğini iddia eden Çapa, "Bizler bir şey yaptığımız zaman ceza alıyoruz. Belirli mesafeyi korumak zorundayız. Bugün, futbolun sadece sahada oynanmadığını, sadece sizin göstermiş olduğunuz performansın yeterli olmadığını çok iyi bir şekilde gördük. Allah hepimizin yardımcısı olsun." şeklinde konuştu.

Ümraniyespor cephesi

Ümraniyespor teknik direktörü Erkan Sözeri, Boluspor karşılaşması için bir oyun planlarının olduğuna dikkati çekerek, "6 haftadır kazanamayan bir rakibimiz vardı. Dolayısı ile maça çok stresli çıkacaklardı. Karşılaşmayı 60 dakikaya kadar gol yemeden götürürsek, rakibin çok risk alacağını, çok pozisyon bulacağımızı ve kazanmayı da hesap etmiştik. Maalesef ilk dakikalarda yediğimiz gol bütün planlarımızı bozdu." dedi.

Karşılaşma boyunca mücadeleden taviz vermediklerini anlatan Sözeri, şunları kaydetti:

"Oyun disiplininden çok taviz vermedik. Çok iyi mücadele ettik. Rakibimiz de çok iyi mücadele etti. Bakıldığı zaman TFF 1. Lig çok kaliteli deniliyor ya, iyi mücadeleler oluyor ya, bu maçta da öyle bir mücadele oldu. Süper Lig tadında bir mücadele oldu. Boluspor çok istedi, çok iştahlıydı. Biz de çok istedik. Pozisyonlar bulduk, risk aldığımız 75 ve 80'inci dakikalardan sonra birkaç tanede pozisyon verdik. Bizim bu pozisyonları yakalamamız gerekiyordu. Dolayısı ile mağlup olduk. Söylenecek fazla bir şey yok. Boluspor'u tebrik ediyorum. Oyuncularımı da kutluyorum. İstediler, arzuladılar, maalesef istediğimiz pozisyonları değerlendiremedik."

Maçta talihsiz bir pozisyonun olduğunu soyunma odasına girerken gördüğünü belirten Sözeri, "Ramazan Sal ve Abdülkadir Özdemir'in çift sarı karttan atılması gerekirken yani görüntülere göre, atılmamış. Oyuncuların atılmamasının kural hatasına girdiğini soruşturduktan sonra öğrendik. Bununla ilgili girişimlerimizi yapacağız. Çünkü görüntüler çok net. Bununla ilgili hocamız nasıl bir rapor yazacak bilmiyorum. Hakem adına üzgünüm. Bu kadar güzel bir maç yönetip de böyle bir talihsizlik yaşaması, ben hakem adına üzüldüm. İnsan yanılabilir, hayatta her şey olabilir. Bu da onun hakkıdır diye düşünüyorum. Biz, Ramazan Sal ve Abdülkadir Özdemir ile ilgili girişimlerimizi federasyon nezdinde yapacağız. Bakalım sonuç ne çıkacak. Ne çıkarsa boynumuz kıldan ince." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Spor

Abdülkadir Özdemir Ramazan Sal Fuat Çapa Boluspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title