Haberler

Boluspor Topbaşı Yaptı

Ptt 1'inci lig takımlarından Boluspor. yeni sezon hazırlıklarına başlarken teknik direktör Ümit Özat, "Yeni sezonda 5 yabancı kontenjanının tamamını da kullanacağız. Almanya ve İsviçre'den de gurbetçi oyuncuları takip ediyoruz" dedi.

Boluspor'un hedefleri olan bir takım olduğunu ve yeni sezonu galibiyetlerle geçirmeyi hedeflediklerini belirten Ümit Özat, şöyle konuştu:

"Takımımıza yeni katılacak oyuncularımız var. Transfer yapmamız gereken noktalarımız da var. Aramızdan ayrılacak olup yeni gelecek arkadaşlar olacak. Kamp döneminde doğru hamleleri yaparak 26 yıllık Süper Lig özleme son verecek bir Boluspor yaratmak istiyoruz."

Ümit Özat, yeni sezonda 5 yabancı kontenjanının tamamını da kullanacaklarını açıkladı, "Bütçemizi sarsmayacak yetenekli oyuncular da arayışımız içerisinde. Almanya ve İsviçre'den de gurbetçi oyuncuları takip ediyoruz. Yeni isimleri de kazandırmak istiyoruz" diye konuştu. Önümüzdeki hafta kadroyu indireceklerini açıklayan Ümit Özat, şöyle devam etti:

"Bu sezon Boluspor'u bir üst lig olan Süper Lig'e çıkartmayı amaçlıyoruz. Ramazan Bayramı'na kadar sürecek kamp programının ardından oyunculara izin verilecek. Sonrasında 15 günlük bir kamp dönemi daha olacak. Bu süreçte de 6 ila 8 arasında hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz." - Bolu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ümit Özat Boluspor İsviçre Almanya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title