Haberler

Boluspor Oğulcan Gökçe'yle Anlaşmaya Vardı

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor, geçtiğimiz yıl 1461 Trabzon forması giyen genç stoper Oğulcan Gökçe’yi renklerine bağladı.

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor, geçtiğimiz yıl 1461 Trabzon forması giyen genç stoper Oğulcan Gökçe'yi renklerine bağladı.

Edinilen bilgiye göre, transfer çalışmalarını sürdüren Boluspor transfer komitesi Dos Santos, Poepon, İsmail Yıldırım, Furkan Şeker, Tunahan Çiçek ve Özgür İleri'den sonra geçtiğimiz sezon 1461 Trabzon forması giyen stoper Oğulcan Gökçe ile de anlaşmaya vardı. 2013 yılında Altay'dan Trabzonspor'a transfer olan 24 yaşındaki genç oyuncu Oğulcan Gökçe, 2015-2016 futbol sezonunda 1461 Trabzon'da kiralık olarak forma giydi. Oğulcan Gökçe geçen sezon Karadeniz ekibiyle 27 karşılaşmada forma giyerken, bu karşılaşmalarda 2 bin 342 dakika sahada kalma başarısını gösterdi. Genç oyuncuyla önümüzdeki günlerde resmi sözleşme imzalanacak. - BOLU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İsmail Yıldırım Boluspor Gökçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title