Haberler

Boluspor - Giresunspor Maçının Ardından

TFF 1. Lig’in 25. haftasında Boluspor evinde Giresunspor’u 4-1 mağlup etti.

TFF 1. Lig'in 25. haftasında Boluspor evinde Giresunspor'u 4-1 mağlup etti. Maç sonunda iki takımın teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.

Boluspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, sonucun bu kadar olabileceğine inanmadıklarını ve gereksiz bir ikinci devre oynadıklarını belirterek, "Oyun olarak inanıyorduk çünkü son haftalarda oynamış olduğumuz oyun çok kötü değildi ama maalesef sonuca yansıtamıyorduk. Bugün gereksiz bir ikinci devre oynadık. Çünkü ilk devre girmiş olduğumuz pozisyonları değerlendirmiş olsaydık tamamen gereksiz bir ikinci devre olacaktı. Ama maalesef girmiş olduğumuz pozisyonların yüzde 50'sini bile değerlendiremiyoruz, bu da çok üzücü. Sevindirici tarafı, bu kadar çok pozisyona girmemiz. Ama tabi üzücü tarafı da bu kadar çok pozisyonu cömertçe harcamamız. Geçtiğimiz hafta 3 tane duran toptan gol yemiştik, bugün bir tane daha yedik. Her ne kadar anlatırsanız, her ne kadar çalışırsanız, her ne kadar gösterirseniz de maalesef düzeltemedik. Bundan sonraki süreçte biraz daha fazla çalışmamız gerekiyor, bu konuda daha başarılı olmamız için" şeklinde konuştu.

"İnşallah sürprizlerin içinde olmayız"

Ligin bitimine 9 hafta kaldığını ve bugün her şeyin tekrar kendi lehlerine döndüğünü ifade eden Çapa, "Rakiplerin almış olduğu sonuçlar da bizim için çok olumlu. 9 hafta sonra eminim hedeflediğimiz yerde bitireceğiz. bunu gerçekleştirmek için en azından her şeyi yapacağız. Sürprizler olacak, inşallah o sürprizlerin içerisinde biz olmayız. Bunu olumsuz anlamda söylüyorum. Son oynamış olduğumuz 3-4 haftayı devam ettirebilirsek, üzerine de biraz koyabilirsek çok büyük bir sıkıntının olacağını düşünmüyorum" dedi.

Kaleci Soner kadro dışı

Kaleci Soner ile ilgili son durumun ne olduğunu soran basın mensuplarına ise Fuat Çapa, "Ben burada olduğum sürece Soner kadro dışı. Çok net. Geç kalınmış bir hamle" şeklinde cevap verdi.

Giresunspor cephesi

Giresunspor Teknik Direktörü Yücel İldiz ise maç sonunda yaptığı açıklamada, "Oyuna iyi başlamıştık, gayet de iyi götürüyorduk ancak zaman zaman böyle şanssızlıklar olabiliyor. Talihsiz bir gol yedik. Kendi kalemize attık. Bir olur iki olur bugün 3 oldu. Yani üç tane golü neredeyse çok ciddi fevri hatalardan kendi kalemize atmış gibi olduk. Bu da tabii ki takım kimliğinden uzaklaşmamızı da beraberinde getirdi. Oyuna yaptığımız müdahalelerle oyunu toparlamaya çalıştık, bir ara da toparladık ama arka arkaya bu kadar şahsi hata yaparsanız sonucuna katlanmak zorunda kalıyorsunuz. Farklı bir skorla mağlup olduk tabii ki çok üzgünüz. Bizim takım bu şekilde ne kadar şahsi hata yaparsak yapalım kendi kimliğinden uzaklaşmaması lazım. Kaldı ki kimliğinden uzaklaşmasının bedelini ağır ödedik açıkçası" diye konuştu. - BOLU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Giresunspor Fuat Çapa Boluspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title