Haberler

Boluspor, Bucaspor Maçına Kilitlendi

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor’da Adana Demirspor deplasmanında alınan mağlubiyet unutulurken, kırmızı-beyazlı takımın teknik direktörü Reha Erginer, “Adana Demirspor maçında hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldık.

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor'da Adana Demirspor deplasmanında alınan mağlubiyet unutulurken, kırmızı-beyazlı takımın teknik direktörü Reha Erginer, "Adana Demirspor maçında hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldık. Üzülmeye çok da vaktimiz yok. Kısa sürede iyi hazırlanıp Bucaspor maçından galip ayrılmak istiyoruz" dedi.

Boluspor Teknik Direktörü Reha Kemal Erginer, antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Erginer, "Biz ligi hafta hafta değerlendiriyoruz. Tek düşüncemiz Bucaspor maçı. Çok da hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldık. Adana Demirspor deplasmanından en kötü 1 puan alabilirdik. Üzülmeye vaktimiz yok. Cuma günü Bucaspor'la maçımız var. Adana Demispor maçıyla ilgili gerekli dersleri çıkartacağız. O maç da bir önceki maç gibi zor olacak. Ligde kolay maç yok. Tabii ki biz hafta içi yaptığımız çalışmaları sahada uygulayabilirsek iyi bir sonuçla ayrılırız. Zoru kolay yapmak ya da kolayı zora çevirmek kendi elinizde. Çok kısa bir süre var. İyi hazırlanıp Bucaspor maçından galip ayrılmak istiyoruz" şeklinde konuştu. - BOLU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Adana Demirspor Reha Erginer Bucaspor Boluspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title