Haberler

Bolulular Günü Yarın Kutlanacak

Bolu'da yıl boyunca her ayın 14'ünde birbirinden güzel etkinliklerle kutlanacak olan '2014 Bolu Yılı'nın 8'inci etkinliği, yarın Kent Meydanı'nda dolu dolu geçecek.

Bolu Belediyesi tarafından her ayın 14'ünde kutlanan Bolulular Günü, yarın Kent Meydanı'nda çeşitli etkinliklerle başlayacak. El emeği ürünlerin stantlarda sergileneceği kutlamalarda, sanatçılar da konserleriyle Bolu halkına eğlenceli saatler yaşatacak. Bolulular Günü'nün klasiği haline gelen 'Binbir Emek Pazarı' saat 10.00'da Kent Meydanı'ndaki stantlarda yöresel tatlar alıcıları ile buluşacak.

Yerel seçim döneminde Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz için yaptığı rap şarkı ile bilinen Ak Gençlik Üyesi Mustafa Burak Köroğlu, 14 Bolulular Günü'nde ilk kez sahne alacak. Bolu Belediyesi Kent Meydanı etkinlik sahnesinde Saat 15.00'te Bolulu vatandaşlarla buluşacak olan Burak Köroğlu, yeni rap şarkılarını da ilk kez Kent Meydanı'nda seslendirecek. Akşam ise Mihriban Türkmen ve Sıtkı Akın birbirinden güzel türkülerle Boluluları eğlendirecek. - BOLU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bolu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title