Haberler

Bolulular Ankara'da Toplanıyor

Ankara’da Bolu’yu temsil eden merkez ve ilçe derneklerimizin oluşturduğu Bolu Federasyonunun 1. Olağan Genel Kurulu yarın saat 14.14’t ANFA Altınpark B Salonunda gerçekleştirilecek.

Ankara'da Bolu'yu temsil eden merkez ve ilçe derneklerimizin oluşturduğu Bolu Federasyonunun 1. Olağan Genel Kurulu yarın saat 14.14't ANFA Altınpark B Salonunda gerçekleştirilecek.

Bolu Valisi ve Belediye Başkanı ile birlikte pek çok Bolulu vatandaşın katılımı beklenen genel kurulda, siyaset, bürokrasi, iş dünyası ve STK temsilcileri yer alacak. Yaklaşık 3 bin davetlinin bulunduğu genel kurulda, yöresel gösterilerin yanısıra Bolulu sanatçılar İsmail Muratdağı ve Ramazan Çelik de bir konser verecek. Federasyon, Bolu Derneği, Seben Derneği, Dörtdivan Derneği, Gerede Kültür Sosyal ve Yardımlaşma Derneği, Kıbrıscık Kültür Yardımlaşma Dayanışma Derneği, Ankara Göynük Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Mengenliler Derneği'nin katılımından oluşuyor. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bolu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title