Haberler

Bolu Valisi Aydın Baruş: "Muhtarlar Halkın İradesini En Ücra Köşede Yansıtan Birimler"

Bolu Valisi Aydın Baruş, Gerede ilçesinde köy ve mahalle muhtarları ile bir araya gelerek istek ve sorunlarını dinledi.

Bolu Valisi Aydın Baruş, Gerede ilçesinde köy ve mahalle muhtarları ile bir araya gelerek istek ve sorunlarını dinledi.

Bolu'nun Gerede ilçesini ziyaret eden Vali Aydın Baruş, ilçeye bağlı köy ve mahalle muhtarlarıyla sorun, istek ve önerilerinin dinlendiği toplantıda bir araya geldi.

Gerede İlçe Müftülüğü Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Gerede Belediye Başkan Vekili İsmail Çetin, İl Jandarma Komutanı J. Albay İsmail Güzel, İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel, il ve ilçe kurum müdürleri, İl Genel Meclis üyeleri ile mahalle ve köy muhtarları katıldı.

Vali Baruş, muhtarlık müessesesini çok önemsediğini belirterek, "muhtarlarımız öncelikle halkın seçilmiş temsilcileridir. Siz seçilmiş ve halkın teveccühünü kazanmış kişilersiniz. Dolayısıyla halkın nabzını tutma açısından demokratik bir yönetim için halkın isteklerini, taleplerini öğrenmek, ona göre adım atmak bakımından sizin iradeniz çok önemli" şeklinde konuştu.

"Sizleri çok önemsiyoruz"

Muhtarların belirttiği konuların kendileri için çok önemli olduğunu ve vatandaşın esas gündeminin ne olduğunu buradan tespit ettiklerini ifade eden Aydın Baruş, "muhtarlarımız aynı zamanda kamu yönetiminin, devletimizin bulundukları mahallelerindeki ve köylerindeki temsilcileri. Bu anlamda da devletin temsilcileri olarak ülkemizin huzur ve güvenine, vatandaşımızın refahına katkı sağlayacak her olayın içerisinde sizler varsınız. Bu nedenle sizleri çok önemsiyoruz ve sizlerin bizleri her zaman rahatsız etmesini, vatandaşımızın dileklerini, taleplerini bizlere iletmesini istiyoruz" dedi.

Toplantıda Vali Baruş'un konuşmasının ardından muhtarlar tek tek söz alarak köy ve mahallelerinin sorun, istek ve önerilerini dile getirdiler. - BOLU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gerede Aydın Bolu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title