Haberler

Bolu Ülkü Ocakları Başkanı'ndan Provokasyon Uyarısı

Ülkü Ocakları Bolu Şube Başkanı Adem Evcil, “Ne yediği belirsiz kişiler tarafından milliyetçi, ülkücü sloganlar kullanılarak yürüyüşler tertip edilmekte aynı yürüyüşler de provakatif eylemler düzenlenmektedir.

Ülkü Ocakları Bolu Şube Başkanı Adem Evcil, "Ne yediği belirsiz kişiler tarafından milliyetçi, ülkücü sloganlar kullanılarak yürüyüşler tertip edilmekte aynı yürüyüşler de provakatif eylemler düzenlenmektedir. Vatandaşlarımız bu oyuna gelmemeli" dedi.

Son zamanlarda sosyal medyada milliyetçi ve ülkücü olduklarını iddia ederek terör eylemlerine karşı yürüyüş düzenlemek isteyen kişilere Ülkü Ocakları Bolu Şube Başkanı Adem Evcil'den tepki geldi. Evcil, "Ülkemiz terör olaylarının tavan yaptığı bir dönemden geçmektedir. Her yeni güne şehit haberleri ile uyanıyoruz. Bu kritik süreçte ülkenin dört bir yanında provakatif eylemler gerçekleştirilmektedir. Ne yediği belirsiz kişiler tarafından 'Milliyetçi, ülkücü sloganlar kullanılarak yürüyüşler tertip edilmekte, aynı yürüyüşler de provakatif eylemler düzenlenmektedir. Güzel ilimizde 22 Temmuz'dan bu yana defalarca kez bomba imha ekipleri tarafından şüpheli paketler patlatılmış ve patlatılmaya devam etmektedir. Asılsız bomba ihbarı ile hal pazarı boşaltılmıştır. Yürüyüşler kontrolün çok zor olduğu toplumsal eylemlerdir. İçerisine gizlenen bizden görünen provokatörlerin en ufak bir kıvılcımı ile grubu amacından saptırması an meselesidir. Geçtiğimiz günlerde bunun bir örneğini ilimizde yaşamış bulunmaktayız. Vatansever arkadaşlarımızın tepki göstermek için düzenlediği yürüyüş ne yediği belirsiz üç kişi tarafından provoke edilmeye çalışılmış, Güvenlik güçlerimizin yerinde müdahalesi ile olaylar başlamadan bitmiştir" diye konuştu.

Evcil, sözlerine şöyle devam etti;

"Sosyal medya üzerinden ülkücü jargonla vatansever insanlar kandırılmaya, silahlı yapılanmalara davet edilmektedir. Sosyal medya üzerinden davette bulunan kişiler polisin, askerin, MİT'in, devletin bilgisi dahilinde bu tarz organizasyonları gerçekleştirdiğini beyan etmektedir. Türkiye'nin bir çok ilinde bu ve benzeri olaylar yaşanmaktadır. Milliyetçi, ülkücü camia üzerinde bu kurulan ne son tezgah, ne de son oyundur. Bizler maziden ders çıkarmış 40 yılı devirmiş bir teşkilatın neferleriyiz. Ülkemizin varlığını, birliğini, düzenini bozacak hiçbir eylemin içerisinde mutlak surette yer almayacağız. Seçim zamanı, iradelerini iki ton kömüre,2 paket gıda yardımına peşkeş çekenler bu gün, bu ihanet karşısın da ülkücüler nerede deme hadsizliğini gösterebiliyorlar. Ülkücüler nerede diyen ahmaklar; Ülkücüler toprağın üstündedir, altındadır, Ülkücüler meclistedir, sokaktadır. Ülkücüler Kerkükte, Türkmen dağında,Suriye'dedir.Ülkücüler sizlerin gidemeyeceğiniz her yerdedir. Bizim için bağlayıcı tek unsur, liderimizin talimatı, Genel Başkanımızın emridir." - BOLU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bolu Yerel Haberler

title