Haberler

Bolu Şehit Polis Ozan Özen Bolu'da Toprağa Verildi

Şehit polis Ozan Özen Bolu'da toprağa verildiDARBE girişimi sırasında İstanbul'da çıkan olaylarda şehit olan polis memuru 22 yaşındaki Ozan Özen, memleketi Bolu'da yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı cenaze töreniyle toprağa verildi.

Şehit polis Ozan Özen Bolu'da toprağa verildi

DARBE girişimi sırasında İstanbul'da çıkan olaylarda şehit olan polis memuru 22 yaşındaki Ozan Özen, memleketi Bolu'da yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı cenaze töreniyle toprağa verildi. Büşra Demir, şehit nişanlısının tabutuna sarılıp, "Ahirette bekle beni" diyerek ağladı.

İti yıllık polis memuru Ozan Özen için Sümer Mahallesi'ndeki Yeni Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Vali Aydın Baruş, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Albay Türker Yılmaz, AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, şehidin silah arkadaşları, yakınları ve yaklaşık 5 bin kişi katıldı. Ozan Özen'in şehit olduğu saldırıda ayağından yaralanan polis memuru İsmail Akbal da koltuk değneğiyle cenaze törenine katılarak silah arkadaşını son yolculuğunda yalnız bırakmadı.

Başlarında polis şapkalarıyla törene katılan şehidin annesi Emine Özen ile Karabük'te özel bir firmada çalışan nişanlısı Buşra Demir ayakta durmakta güçlük çekti. Şehidin annesi ve nişanlısı ile özel güvenlik görevlisi olan ağabeyi Özkan Özen, Türk Bayrağına sarılı tabutu öperek gözyaşı döktü. Buşra Demir, nişanlısının tabutuna sarılıp, 'Rüyama gel, ağlamıyorum. Ahirette bekle beni' diyerek ağladı. Tören boyunca nişanlısının fotoğrafına ve tabutuna bakarak gözyaşı döken Büşra Özen'i polis memurları teselli etmeye çalıştı.

Vali Aydın Baruş, şehidin babası Metin Özen'in elini tutarken, Albay Türker Yılmaz da şehidin annesi Emine Özen'in elini öperek başsağlığı diledi. Cenaze namazının ardından polisler şehidin tabutunu cenaze aracına taşıdı. Bu sırada şehit annesi oğlunun tabutuna son kez bakarak el salladı.

Şehit polis memuru Ozan Özen'in cenazesi Şehitler Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Metin Özen İstanbul Aydın Bolu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
title